ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Πρέπει να παίζονται καθαρά παιγνίδια και είμαστε στη διάθεση των αρχών» – Τι είπε για επόμενο αγώνα, Μπέριο και ενίσχυση

Λάζος: «Πρέπει να παίζονται καθαρά παιγνίδια και είμαστε στη διάθεση των αρχών» – Τι είπε για επόμενο αγώνα, Μπέριο και ενίσχυση

Στον Super Sport FM μίλησε το πρωί της Πέμπτης (03-12-2020) ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα βαδίζει σε καλύτερα μονοπάτια, παρά το γεγονός ότι ήρθε η ήττα στο προηγούμενο ματς, δουλεύουμε στα λάθη μας, να τα διορθώσουμε. Αν κερδίσουμε θα κάνουμε βαθμολογικό άλμα, ξεπερνώντας την Καρμιώτισσα, θα έχουμε τρεις ομαδες πιο κάτω από εμάς, ενώ θα καλυτερεύσει και η ψυχολογία. Οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουμε τη νίκη».  

Για τον κ. Δαμιανού: «Δουλεύει πολύ εντατικά και υπάρχει βελτίωση στη φυσική κατάσταση και στην τακτική και στον τρόπο παιγνιδιού. Δεν είμαστε προβλέψιμοι, ανάλογα με τον αντίπαλο, διαμορφώνει το πλάνο. Η Νέα Σαλαμίνα οδεύει σε καλύτερα μονοπάτια. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Για τον Μπέριο: «Είναι δύσκολη η περίπτωση του, αξιολογείται καθημερινά, δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις, πότε θα επιστρέψει. Θα ενισχυθούμε στη θέση του κεντρικού αμυντικού και ήδη είμαστε στο ψάξιμο για να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά»

Για τις δηλώσεις του Ιάκομπ για «στημένο» αγώνα Εθνικός-Ν. Σαλαμίνα: «Δεν ασχολούμαστε δεν μας αφορά. Η αστυνομία έπρεπε να τον καλέσει να δώσει κατάθεση. Στηρίζουμε τις νομοθεσίες που είναι κατά των στημένων αγώνων. Δεν ασχολούμαστε δεν μας αφορά το θέμα, δεν έχουμε ρωτηθεί. Πρέπει να παίζονται καθαρά παιγνίδια και είμαστε στη διάθεση των αρχών».

The post Λάζος: «Πρέπει να παίζονται καθαρά παιγνίδια και είμαστε στη διάθεση των αρχών» – Τι είπε για επόμενο αγώνα, Μπέριο και ενίσχυση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top