ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροντρίγκο: «Είμαστε απογοητευμένοι – Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας»

Ροντρίγκο: «Είμαστε απογοητευμένοι – Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Σοάρες, μετά την ήττα (2-1) από την Ομόνοια για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός…

Για τα λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις αυτά τα λάθη. Όλοι μας προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Παρότι ξέρουμε ότι τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, εμείς τα πληρώσαμε πολύ ακριβά. Προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη, αλλά τέτοια λάθη σε τόσο κρίσιμο αγώνα δεν επιτρέπονται.

Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και αυτά να μη γίνονται σε επικίνδυνες ζώνες, αλλά όπως φαίνεται δεν τα καταφέρνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Ο νέος προπονητής μάς έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να κάνεις πολλά λάθη και να μην τα πληρώσεις ποτέ, αλλά μπορεί, σε μια φάση όπως αυτή στην οποία βρισκόμαστε τώρα εμεις, να τα πληρώνεις ακριβά».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του μπήκε νωχελικά σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι:

«Δεν το θέλαμε αυτό σε καμία περίπτωση. Ο αντίπαλος μάς αιφνιδίασε, κατάφερε να κάνει δύο καλές ευκαιρίες και να πετύχει το δεύτερο γκολ σε ένα σημείο όπου είχαμε πλέον ισορροπήσει. Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέψεις, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Ωστόσο νομίζω ότι η ομάδα μας απάντησε καλά, πίεσε, είχε ευκαιρίες, πέτυχε γκολ, έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, να δούμε τι έφταιξε, τι μπορούμε να αλλάξουμε ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη, και στον επόμενο αγώνα να είμαστε καλύτεροι».

Για το πόσο απογοητευτικός είναι αυτός ο πρόωρος αποκλεισμός:

«Είναι για μας μεγαλη απογοητευση, μας λυπει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε πως θα μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί. Αυτήν τη στιγμή,βέβαια, μπορούμε να νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση, αλλά δε μπορούμε να κλαίμε. Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που θέλουμε να κατακτήσουμε, και τον θεσμό του Κυπέλλου. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, έτσι και το σημερινό, έχοντας και την πίεση του αποτελέσματος. Είμαστε στεναχωρημένοι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα όσα θέλεις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας, και όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Πηγή: sdna.gr

The post Ροντρίγκο: «Είμαστε απογοητευμένοι – Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top