ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Εξοντωτικό πρόστιμο σε πολυκατάστημα– Στο Δικαστήριο και υπεραγορά – Εξώδικο και γιατί κάθονταν οι θαμώνες

ΚΥΠΡΟΣ: Εξοντωτικό πρόστιμο σε πολυκατάστημα– Στο Δικαστήριο και υπεραγορά – Εξώδικο και γιατί κάθονταν οι θαμώνες

Τα μέλη της Αστυνομίας συνεχίζοντας τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, τις τελευταίες 24 ώρες, [12-13/12/2020] διενήργησαν συνολικά 10.472 έλεγχους σε παγκύπρια βάση. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν συνολικά 102 καταγγελίες σε όλες τις επαρχίες.

Το τελευταίο 24ωρο έγιναν εννέα καταγγελίες που αφορούσαν υποστατικά. Στην επαρχία Λευκωσίας, ιδιοκτήτες/υπεύθυνοι τριών υποστατικών (μια εκ των οποίων γνωστή υπεραγορά) καταγγέλθηκαν για παραβίαση των Διαταγμάτων Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και αναμένεται να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Στην Πάφο, ιδιοκτήτης υποστατικού (πρόκειται για πολυκατάστημα) καταγγέλθηκε εξωδίκως για το ποσό των 8.000 ευρώ, για ελλιπή ενημέρωση των πελατών και μη επαρκείς σημάνσεις για τήρηση των αποστάσεων, καθώς και για μη ορθή χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Επίσης, σε δεύτερο υποστατικό, εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, για ελλιπή ενημέρωση των πελατών και μη επαρκείς σημάνσεις για τήρηση των αποστάσεων. Στη Λεμεσό, σε υποστατικό όπου εντοπίστηκαν καθήμενοι θαμώνες, εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 750 ευρώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top