ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α. Δημητρίου: «Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε συμπτώματα και δεν απομονώθηκε – Αν δεν ισχύουν τον καλούμε να πει την πραγματικότητα»

Α. Δημητρίου: «Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε συμπτώματα και δεν απομονώθηκε – Αν δεν ισχύουν τον καλούμε να πει την πραγματικότητα»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στην κάμερα της PrimeTel πριν την έναρξη του αγώνα με την Πάφο και στάθηκε στην επιστολή που έστειλε το τριφύλλι στην ΚΟΠ για έρευνα με τα κρούσματα κορωνοϊού στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για την επιστολή στην ΚΟΠ και τα κρούσματα: «Έχετε δίκαιο καταγγείλαμε και ζητήσαμε απ’ την ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας να εξετάσουν με μεγάλη προσοχή τα όσα έχουμε καταγγείλει σε επιστολή που στείλουμε. Στην επιστολή καταγγέλλουμε τους χειρισμούς που έγιναν από πλευράς ΑΠΟΕΛ τις μέρες που ακολούθησαν των θετικών κρουσμάτων στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ, μέχρι την μέρα του αγώνα. Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από διάφορες πηγές, ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ λίγες μέρες μετά τα κρούσματα από τα γραφεία ποδοσφαιριστής είχε συμπτώματα και δεν είχε απομονωθεί και προπονείτο κανονικά. Σύμφωνα πάντα με όσα έχουμε πληροφορηθεί, ο ποδοσφαιριστής με έλεγχο που έγινε λίγο πριν τον αγώνα, βρέθηκε θετικός. Το ΑΠΟΕΛ δεν ενημέρωσε για το θετικό κρούσμα πριν τον αγώνα και αυτή η συμπεριφορά του έθεσε σε κίνδυνο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και του προσωπικού. Έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την υγεία των δικών μας ανθρώπων και έχουμε ήδη 3 κρούσματα αλλά και την αγωνιστική πορεία της δικής μας ομάδας. Θέλουμε να τα ερευνήσουν αυτά και να μας μπουν οι ποινές αν ισχύουν αυτά που λέμε. Επίσης αν δεν ισχύουν καλούμε το ΑΠΟΕΛ να βγει και να πει την πραγματικότητα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να γίνει σωστή έρευνα και να διαπιστωθεί τι έχει γίνει».

Για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ και την «μπηχτή» προς Παπασταύρου: «Ο πρόεδρος έχει έρθει 2 φορές στην Κύπρο από τη μέρα που ξεκίνησε η πανδημία. Τη μια φορά είχε μπει σε περιορισμό και έκανε 6-7 φορές το τεστ. Τη δεύτερη φορά εξασφάλισε ειδική άδεια και του επιτρεπόταν να ακολουθεί το πρωτόκολλο που ακολουθούσε η ομάδα».

Γιατί δεν ανακοινώνονται τα ονόματα αυτών που είναι θετικοί: «Είναι μια καλή ερώτηση. Για να γνωρίζει και ο κόσμος. Είναι η νομοθεσία μας. Για την προστασία προσωπικών δεδομένων, δεν μας επιτρέπεται χωρίς την συγκατάθεση του ατόμου να πούμε το όνομα του».

The post Α. Δημητρίου: «Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε συμπτώματα και δεν απομονώθηκε – Αν δεν ισχύουν τον καλούμε να πει την πραγματικότητα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top