ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έκλεισε την πόρτα στην Κυβέρνηση ο Άντρος – «Αν ο ΠτΔ μας καλέσει είμαστε έτοιμοι» - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έκλεισε την πόρτα στην Κυβέρνηση ο Άντρος – «Αν ο ΠτΔ μας καλέσει είμαστε έτοιμοι» - ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτό σε συζήτηση με την Κυβέρνηση παραμένει το ΑΚΕΛ, αναφορικά με το αδιέξοδο που προκύπτει με τον προϋπολογισμό του νέου έτους.

Αυτό ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μιλώντας στα ΜΜΕ μετά τη συνάντηση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαστε δύο κόμματα με διαφορετικές φιλοσοφίες στα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Έχουμε συζήτηση για την κατάσταση που διαμορφώνεται. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση ο τόπος να μπει σε περιπέτειες. Ως ΑΚΕΛ είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε ωφέλιμες πολιτικές. Έχω αναφέρει στον κ. Νεοφύτου κάποιες από τις βασικές αρχές που θεωρούμε ότι πρέπει να μπουν στον προϋπολογισμό και έχουμε ανταλλάξει απόψεις για όλα αυτά τα θέματα.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Θεωρούμε ότι παρέχεται στην Κυβέρνηση η δυνατότητα να κάνει ότι έπρεπε να κάνει το τελευταίο διάστημα και να ανταποκριθεί σε εκείνες τις θέσεις που θα διαμορφώσουν τέτοια δεδομένα που θα καταστήσουν τον προϋπολογισμό αποδεκτό. Αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μας καλέσει σε συνάντηση, είμαστε έτοιμοι να προσέλθουμε. Θα του μεταφέρουμε και τις θέσεις που μεταφέραμε και στον κ. Νεοφύτου. Δεν είπα ότι θα υπερψηφίσουμε τον προϋπολογισμό. Αν ο κ. Αναστασιάδης καταθέσει προϋπολογισμό του ΑΚΕΛ, γιατί όχι, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top