ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν δεν τον ΕΛΕΓΑΝ… Τιμούρ Κετσπάγια, θα ήταν αλλιώς – Για ποιους ΧΤΥΠΑ η καμπάνα

Αν δεν τον ΕΛΕΓΑΝ… Τιμούρ Κετσπάγια, θα ήταν αλλιώς – Για ποιους ΧΤΥΠΑ η καμπάνα

«Έβγαλε» πολλά νεύρα ο Τιμούρ Κετσπάγια, στη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου, όταν η ομάδα του δεν βλεπόταν, με αποτέλεσμα να χάσει από νωρίς το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Παρουσιάστηκε ήρεμος στη συνέντευξη τύπου, ήταν ρεαλιστής στις τοποθετήσεις του, επισημαίνοντας πως μόνο αν φέρουν παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά τον Γενάρη, θα μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Οι δικές του ευθύνες, για τη χθεσινή τραγική εμφάνιση και την ήττα με «κατεβασμένα τα χέρια» είναι αυτονόητες.

Όπως φυσικά για την στελέχωση της ομάδας, αφού τους παίχτες που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της Κυρίας, δεν τους επέλεξε κάποιος άλλος προπονητής…

Διαπιστώνουμε πάντως, με βάσει το «κλίμα» που επικρατεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι ο άνθρωπος που έκανε «θαύματα» πριν 12-13 χρόνια στον σύλλογο  (με κορυφαία στιγμή την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του «Τσου Λου») έχει απομυθοποιηθεί στα μάτια μιας μερίδας οπαδών της Ανόρθωσης.

Διαβάζουμε απόψεις, ότι ακόμα κι ο τρόπος που συμπεριφέρεται, την ώρα των αγώνων, δημιουργεί αρνητική ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές. Αν και ξέρουν καλά την ψυχοσύνθεση του Τιμούρ, θεωρούν τον τρόπο που «διαχειρίζεται» τα παιχνίδια ως λανθασμένο και παλιομοδίτικο.

Μια άλλη πραγματικότητα είναι, πως αν δεν… λεγόταν Τιμούρ Κετσπάγια, τόσο ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαίδης, όσο κι ο πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλάς και γενικότερα η διοίκηση, ενδεχομένως να αντιμετώπιζαν διαφορετικά την όλη την κατάσταση.

Για το ότι η ομάδα, στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, δεν δείχνει να έχει το πνεύμα, το μέταλλο και τη νοοτροπία της πρωταγωνίστριας. Να το πούμε πιο ξεκάθαρα, αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος προπονητής κι όχι ο Τιμούρ, ήδη θα γινόταν συζήτηση για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του με την ομάδα.

Πηγαίνοντας στο… κομμάτι των τοποθετήσεων Κετσπάγια, για τις αλλαγές που προανήγγειλε στο ρόστερ στην επικείμενη μετεγγραφική περίοδο, ενδιαφέρον δεν υπάρχει μόνο για τους παίχτες που βρίσκονται κοντά στην… είσοδο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει, για ποιους παίχτες «χτυπά η καμπάνα», οι οποίοι θα ειδοποιηθούν προσεχώς ότι θα πρέπει να πάνε να δουλέψουν σε κάποιο άλλο σύλλογο.

Οι επόμενες μέρες, είναι δεδομένο, ότι θα φέρουν μπαράζ εξελίξεων, σε σχέση με τη διαδικασία «μέσα –έξω».

The post Αν δεν τον ΕΛΕΓΑΝ… Τιμούρ Κετσπάγια, θα ήταν αλλιώς – Για ποιους ΧΤΥΠΑ η καμπάνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top