ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Χρύσης: «Είναι αδιανόητο να ζητιανεύουμε για γήπεδο – Είμαι στα όρια μου, το ‘κλείσαμε’»

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Χρύσης: «Είναι αδιανόητο να ζητιανεύουμε για γήπεδο – Είμαι στα όρια μου, το ‘κλείσαμε’»

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, με δηλώσεις του στον Active, ξέσπασε για το πρόβλημα που έχει η ομάδα των Πολεμιδιών με τις προπονήσεις και τα γήπεδα.

Αναλυτικά: 

Για το πρόβλημα στις προπονήσεις: «Χρειάζονται όλες οι δουλειές ανέσεις. Σας μιλώ έντιμα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα. Προσπαθούν και με τις πληρωμές αλλά και με ότι χρειάζονται οι παίκτες. Το πρόβλημα με το γηπεδικό είναι πελώριο. Είναι αδιανόητο για μένα, μια ομάδα με μεγάλο δήμο να ζητιανεύει γήπεδο. Κάπου τα όρια του κάθε ενός φτάνουν στο τέλος. Εγώ απαιτώ κάποια πράγματα, στα πλαίσια του τι μπορούν να μας προσφέρουν. Οι ακαδημίες δεν προπονούνται, κάποια γήπεδα είναι ελεύθερα. Ζητήσαμε για κάποιες μέρες ένα γήπεδο, μας δόθηκε. Προσπαθούμε στο γήπεδο μας, που είναι σε δήμο και οφείλει να συντηρεί. Αυτό που μας παραχωρήθηκε για δύο φορές την εβδομάδα, μας είπαν πως θα κλείσει 25 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου ενώ εμείς έχουμε παιχνίδια. Έτυχε να ειδοποιηθούμε πριν από δικό μας παιχνίδι πως δεν θα μας δοθεί γήπεδο λόγω γυναικείου αγώνα».

Για το γήπεδο Ερμή Πολεμιδιών: «Έκλεισαν το γήπεδο απλά για λίγες μέρες. Δεν ξέρω γιατί».

Και πρόσθεσε: «Είμαι στα όρια μου. To γήπεδο δεν έχει γρασίδι και άρχισαν οι τραυματισμοί. Δεν έχουμε την ευχέρεια να χάνουμε παίκτες επειδή δεν προπονούμαστε σωστά. Σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ένα επαγγελματία προπονητή, δεν γίνεται εν έτη 2021. Δεν θα βγάλουμε άλλες ομάδες έξω, αλλά έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Το βασικό είναι το γήπεδο, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό συμβαίνει εδώ και κάποιο διάστημα. Στείλαμε επιστολές, όμως εμφανίζεται το “κλείσαμε”».

Για την πρόθεση τις παραίτησης του: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι υπόλογος στους παίκτες μου, πέρασαν τις γιορτές στο γήπεδο. Τους υποσχέθηκα πως θα βελτιωθεί η κατάσταση. Αν όμως δεν βελτιωθεί, προτιμώ να μην κάνω προπόνηση. Σαν Ομοσπονδία θα μπορούσε να δώσει βοήθεια».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Γνωρίζαμε όλοι τις δύσκολες συνθήκες στον ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζαμε πως θα παρατασσόταν με ενδεκάδα ανάγκης. Για μένα ήταν δύσκολο το έργο μας, δεν γνωρίζαμε ποιοι θα ήταν απέναντι μας, ποιο θα ήταν το σύστημα. Από την άλλη, προσπαθούσα να πω στους παίκτες μου πως απέναντι μας είναι ο ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που έχουν ποιότητα. Μας δόθηκε η ευκαιρία αφού ο ΑΠΟΕΛ ήταν αποδυναμωμένος, να παραταχθούμε σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον ΑΠΟΕΛ. Είχε πολλές απουσίες».

The post ΞΕΣΠΑΣΕ ο Χρύσης: «Είναι αδιανόητο να ζητιανεύουμε για γήπεδο – Είμαι στα όρια μου, το ‘κλείσαμε’» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top