ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είσαι «γαύρος», «χανούμι», «πορτοκαλί», «λέοντας» δεν νομίζουμε να μην ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ – Το ΤΡΑΝΟ παράδειγμα… ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ όλων μας

Είσαι «γαύρος», «χανούμι», «πορτοκαλί», «λέοντας» δεν νομίζουμε να μην ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ – Το ΤΡΑΝΟ παράδειγμα… ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ όλων μας

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του, απέναντι στην ΑΕΛ Λαρίσσης, σκόραρε το ένα από τα γκολ της νίκης με 2-0.  Με το πέρας της αναμέτρησης, σε δηλώσεις που παραχώρησε ζωντανά τηλεοπτικά, λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα.

Είχε ερωτηθεί από τον αθλητικό ρεπόρτερ που αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε, με τον ίδιο να απαντά: «Έχω πει στον εαυτό μου πως κάθε γκολ που θα βάζω θα το αφιερώνω σε ένα άτομο που πια είναι ψηλά».

Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης εννούσε τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν τέσσερα χρόνια, συγκεκριμένα 17 Ιανουαρίου 2017.

Δείτε τη χαρακτηριστική στιγμή:

Δεν ξέρω ποιος είδε αυτή τη στιγμή και να μην συγκλονίστηκε, να μην κύλησε ένα δάκρυ, θέλοντας να είχε δίπλα του τον Δημήτρη και να του ρίξει μία αγκαλιά (όπως έπραξε ο ρεπόρτερ), ανεξαρτήτως το τι ομάδας υποστηρίζει ο καθένας μας.  Τι και εάν είσαι «γαύρος», «χανούμι», «πορτοκαλί», «φυγάς», «μαχητής», «λέοντας», «κηφήνας», είναι κάτι τέτοιες στιγμές που δείχνουν το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον αθλητισμό γενικότερα. Να υπάρχει ο σεβασμός στον καθένα και όχι ο φανατισμός, το καφριλίκι, η βία και ότι άσχημο πληγώνει, αμαυρώνει συνεχώς τον αθλητισμό.

Δεν μας φτάνουν τα… 1002 προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε σπίτι, ο καθένας μας, στην καθημερινότητα του, πόσο δε το πόσο άλλαξε η ζωή όλων με την πανδημία με τον κορωνοϊό παγκόσμια, υπάρχει και το ευαίσθητο σημείο που πρέπει να αγγίζει όλους μας και να δούμε με διαφορετικό φακό, επιτέλους, το πως πρέπει να βλέπουμε και να συμπεριφερόμαστε και για τον αγαπημένο μας αθλητισμό και κυρίως για τον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο.

Ναι να υποστηρίξουμε την ομάδα μας εκεί που πρέπει, αλλά μέσα σε σωστά πλαίσια, με επιχειρήματα και όχι με… κόντρες που προκαλούν περαιτέρω προβλήματα, φανατισμό και εχθρούς.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι ένα τρανό παράδειγμα πιστεύουμε που δείχνει τον δρόμο για το πως πρέπει να λειτουργούμε άπαντες, για το ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα σε αυτή τη ζωή που είναι τόσο, τόσο σύντομη για όλους μας.

The post Είσαι «γαύρος», «χανούμι», «πορτοκαλί», «λέοντας» δεν νομίζουμε να μην ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ – Το ΤΡΑΝΟ παράδειγμα… ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ όλων μας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top