ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ο Απόλλωνας για να ξαναπατήσει κορυφή – Να… διαψεύσει τα προγνωστικά θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ο Απόλλωνας για να ξαναπατήσει κορυφή – Να… διαψεύσει τα προγνωστικά θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός

Παιχνίδι με μεγάλο φαβορί θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (17/01, 18:30) στο Τσίρειο, όπου ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον… παραπαίοντα Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί του Εθνικού, η Λεμεσιανή ομάδα έπεσε στη 2η θέση, αλλά ισοβαθμεί με το πρωτοπόρο “τριφύλλι” και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να επαναφέρει τη διαφορά στο +3 και να απολαμβάνει εκ νέου τη μοναξιά της κορυφής.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν βρει τον τρόπο για να παίρνουν εύκολα-δύσκολα τις νίκες απέναντι σε ομάδες εκτός BIG-6 και το ίδιο θα επιδιώξουν και αύριο απέναντι σε μία ομάδα που εντυπωσίασε τους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν, αλλά μετά την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, άρχισε σταδιακά ο… “κατήφορος” και ελάχιστοι θα πόνταραν αύριο υπέρ των “μαυροπράσινων” για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Γιάννης Πετράκης όμως, γνωρίζοντας τις πραγματικές δυνατότητες της τέως ομάδας του, όχι μόνο δεν εφησυχάζει, αλλά “κτύπησε καμπανάκι” στους παίκτες του για να αποφύγει φαινόμενα υποτίμησης και ζήτησε απ΄ όλους να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με σοβαρότητα και προσοχή, για να μπορέσουν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.

Εκτός πλάνων του Ελλαδίτη τεχνικού γι΄ αυτό το παιχνίδι, είναι οι τραυματίες Σακέτι, Αγκίρε και Γιοβάνοβιτς, ενώ η συμμετοχή του Νταμπό θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εννοείται ότι δεν υπολογίζεται ο Σάλαϊ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε.

Στο “στρατόπεδο” του Ολυμπιακού, ψάχνουν… εναγωνίως ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν τα πάνω τους και να κυνηγήσουν με αξιώσεις θέση στην πρώτη εξάδα στα εναπομείναντα παιχνίδια του Β΄ γύρου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν παίξουν όπως έπαιξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια τους κόντρα σε Πάφο και Ανόρθωση, όπου δέχθηκαν συνολικά οκτώ γκολ χωρίς να σκοράρουν, όχι μόνο θα χάσουν και αύριο, αλλά και με βαρύ σκορ…

Ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος, σκέφτεται τρόπους για να… “γυρίσει τον διακόπτη” και αναμένεται να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και σε θέματα τακτικής, με στόχο να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις ότι καλύτερο μπορεί, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, που τη θεωρούν “χαμένη από χέρι”.

Σημειώνουμε ότι μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης του Σαββάτου (16/01), ο Ελλαδίτης τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, τους Μιχαήλ, Καράδαη, Ψάλτη, Κωνσταντινίδη, Μίλετιτς, Μανρίκε, Ανδρέου, Σωτηρίου, Νάνι, Κυριάκου, Σάλι, Γκουστάβο, Κα, Σαντάνα, Πεχλιβάνη, Χαραλάμπους, Μάντζη, Ζαχαρίου, Κοστόφ και Φαν Κέσελ.

18:30 ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού Vs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας
Στάδιο: Τσίρειο
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

The post Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ο Απόλλωνας για να ξαναπατήσει κορυφή – Να… διαψεύσει τα προγνωστικά θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top