ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων

Νέο ρεκόρ καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού σημειώθηκε χθες με την Αστυνομία να καταγγέλλει συνολικά 146 πολίτες 3 υποστατικά.

 
Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η δύναμη διενήργησε το τελευταίο 24ωρο, που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, συνολικά 10.688 ελέγχους σε παγκύπρια βάση.


Στη Λευκωσία, η Αστυνομία διενήργησε 2.912 ελέγχους και προέβη σε 34 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό υπήρξαν 48 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού έπειτα από 2.276 ελέγχους, ενώ στην Λάρνακα υπήρξαν 14 καταγγελίες πολιτών ύστερα από 1.502 ελέγχους.
 
Στην Πάφο η Αστυνομία διενήργησε 1.307 ελέγχους και προέβη σε 27 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 18 πολίτες έπειτα από 1.286 ελέγχους, ενώ στην Μόρφου καταγγέλθηκαν 4 πολίτες ύστερα από 857 ελέγχους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top