ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά» – Η 3η μεταγραφή και οι ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ που περιμένουν στη Γ.Σ. της ΚΟΠ

«Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά» – Η 3η μεταγραφή και οι ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ που περιμένουν στη Γ.Σ. της ΚΟΠ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, την επομένη του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ που έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν το κερδίσαμε και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά, κοιτάζοντας το επόμενο μας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σε μία εβδομάδα».

Για τη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας: «Υπάρχει καλή λειτουργία σε αυτό το κομμάτι και είναι προϊόν δουλειάς αυτό που γίνεται».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Θεωρούμε ότι αυτή η διαφορά μπορεί να καλυφθεί. Νομίζω ότι είναι εφικτό και εδώ είμαστε για να το παλέψουμε και να το καταφέρουμε».

Για την 3η μεταγραφική κίνηση: «Είναι κάτι το οποίο θα τρέξει μέσα στη βδομάδα. Οι προσπάθειες μας είναι σε εξέλιξη».

Για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ: «Θέλουμε επιχειρήματα για να μας εξηγηθεί για ποιο λόγο πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη για τη διαβάθμιση. Βλέπουμε με σκεπτικισμό και επιφυλάξεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι ζήτημα μόνο ο αριθμός των ομάδων, αλλά θέλουμε να μας εξηγηθεί πως με αυτήν την απόφαση θα βελτιωθεί το ποδόσφαιρο».

The post «Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά» – Η 3η μεταγραφή και οι ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ που περιμένουν στη Γ.Σ. της ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top