ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Τα σημεία που επηρεάζονται

ΟΔΗΓΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Τα σημεία που επηρεάζονται

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής περιμετρικού αυτοκινητοδρόμου και θα παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από το ύψους του Ζυγιστικού Σταθμού Λατσιών, μέχρι την έξοδο προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες του δρόμου, ενώ η διέλευση προς τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου θα συνεχίζεται κανονικά.

Στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, στο τμήμα από το αεροδρόμιο μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοφάγου, συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού στο έρεισμα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λάρνακα και Παραλίμνι.

Στην περιοχή Αραδίππου, σε τμήματα των λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως και Σπύρου Κυπριανού, θα διεξάγονται εργασίες από το Δήμο Αραδίππου για τη φροντίδα του πρασίνου στις κεντρικές νησίδες των λεωφόρων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά  λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, για απόσταση 100-200μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top