ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λαμβάνουν καταθέσεις για τον πολιτικό που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση – Στους ανακριτές και ο ίδιος

Λαμβάνουν καταθέσεις για τον πολιτικό που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση – Στους ανακριτές και ο ίδιος

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις περί σεξουαλικών κακοποιήσεων και παρενοχλήσεων στην Κύπρο, μετά την καταγγελία της Ολυμπιονίκης  Άντρης Ελευθερίου.

Εκτός από τον καλλιτεχνικό χώρο που γυναίκες βγήκαν και αποκάλυψαν τα όσα βίωσαν, αλλά και τον αθλητικό χώρο, όπου έχουν προχωρήσει συνολικά τρεις καταγγελίες στο Αρχηγείο Αστυνομίας, μία νέα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, η οποία αφορά πολιτικό πρόσωπο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η 32χρονη γυναίκα έχει κατονομάσει συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο του ΑΚΕΛ, ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών να παρουσιαστεί στους ανακριτές για να καταθέσει τους δικούς του ισχυρισμούς στην υπόθεση, η οποία χρονολογείται σύμφωνα με την καταγγελία από το 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την ίδια υπόθεση έχουν καταθέσει άτομα από το περιβάλλον της γυναίκας, η οποία είχε αναφέρει το περιστατικό σε φιλικά της πρόσωπα, τα οποία την προέτρεψαν τη δεδομένη στιγμή που βγήκαν κι άλλες καταγγελίες να βρει το θάρρος να καταγγείλει και η ίδια τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη προ ετών.

Πάντως όσον αφορά χθεσινές αναφορές περί απόσυρσης της καταγγελίας δεν ευσταθούν, αφού η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται κανονικά, ενώ σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας για το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών από την καταγγελία η γυναίκα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της και ζήτησε την προστασία από την Αστυνομία, ώστε να μην αποκαλύπτονται τα όσα έχει αναφέρει με λεπτομέρειες στην καταγγελία της.

Σχετικά με τις τρεις υποθέσεις που αφορούν σεξουαλική παρενόχληση στον αθλητισμό, ο ένας φάκελος έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονται προς ολοκλήρωση και αναμένεται να παραδοθούν στην Νομική Υπηρεσία μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top