ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Πουθενά την Ομόνοια – Τι εννοεί ότι μιλά για ξεκάθαρες φάσεις όταν δεν…»

Πετεβίνος: «Πουθενά την Ομόνοια – Τι εννοεί ότι μιλά για ξεκάθαρες φάσεις όταν δεν…»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Super Sport FM.

Για τον απόηχο του αγώνα κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια με τις αναρτήσεις για αμφισβητούμενη φάση από τις δύο ομάδες ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε τα εξής: «Εμείς δεν είχαμε αναφέρει πουθενά την Ομόνοια ως πρόθεση για να μπούμε σε αντιπαράθεση. Εμείς αναφερόμαστε στην διαιτησία του αγώνα. Έγιναν μαζεμένα λάθη στα δύο παιχνίδι με την Ομόνοια. Είναι ξεκάθαρο και από τις αναλύσεις των ειδικών ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρξαν ξεκάθαρες παραβάσεις που δεν δόθηκαν και στο επόμενο. Τι εννοεί η Ομόνοια όταν αναφέρει πως μιλά για ξεκάθαρες φάσεις. Υπήρξαν δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν και τα είδε όλη η Κύπρος. Αν η Ομόνοια θέλει να μας υποδείξει ποιες είναι οι ξεκάθαρες φάσεις, πολύ ευχαρίστως να το πράξει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πιο ξεκάθαρες φάσεις από αυτές. Άρα ας μας επιτρέψει η Ομόνοια να κρίνουμε ποιες είναι οι ξεκάθαρες φάσεις και να τοποθετηθούμε. Φαίνεται η πίεση που υποτίθεται ότι βάλαμε δεν έχει το αποτέλεσμα που πρέπει. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι στον πρώτο όμιλο. Αναμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την απόδοση της διαιτησίας σε αυτόν τον όμιλο κι΄εδώ θα είμαστε».

 

 

 

The post Πετεβίνος: «Πουθενά την Ομόνοια – Τι εννοεί ότι μιλά για ξεκάθαρες φάσεις όταν δεν…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top