LIFESTYLE

Καθόλου καλά όμως! Πληρώνουν για να ζήσουν για λίγο ως πεθαμένοι – θα το δοκιμάζατε;

Καθόλου καλά όμως! Πληρώνουν για να ζήσουν για λίγο ως πεθαμένοι – θα το δοκιμάζατε;

Γεννιέσαι, ζεις και πεθαίνεις. Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Δεν υπάρχει ούτε αθάνατος άνθρωπος και ούτε τα λεφτά σου πρόκειται να εξαγοράσουν λίγο περισσότερο χρόνο στην γη. Όλοι κατά καιρούς έχουν αναρωτηθεί ποιο είναι το συναίσθημα εκείνου που πεθαίνει. Τι σκέφτεται.

Αν τελικά πρέπει να φοβάται ή όχι. Στην Ασία, σε μια ήπειρο που οι αυτοκτονίες είναι περισσότερες από οπουδήποτε αλλού, οι Huange Weiping and Ding Rui δημιούργησαν έναν προσομοιωτή θανάτου. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το πληρώνεις 4.000$ και σου δίνει μια γεύση για το πώς είναι η τελευταίες σου στιγμές. Μια διαδικασία που σε φέρνει «κοντά» στις υπαρξιακές σου αναζητήσεις και προβληματισμούς.

Κάπου ανάμεσα σε μια θεραπευτική συνεδρία και μια βόλτα στο πάρκο ψυχαγωγίας, μπαίνεις σε ένα φέρετρο για 10 λεπτά και σε αυτό τον χρόνο βλέπεις ακόμη και το φως από το τούνελ που έχουν εξομολογηθεί κατά καιρούς μαρτυρίες.

Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερος κόσμος τρέχει να δει τι πραγματικά συμβαίνει με αυτό το παιχνίδι. Είτε είναι περιέργεια, είτε ανάγκη να γνωρίζεις – το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπορούσε να αποτρέψει πολλές αυτοκτονίες. Άλλωστε αυτός λέγεται πως είναι ο σκοπός της δημιουργίας του.

Vice.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top