ΕΛΛΑΔΑ

Μιλά για πρώτη φορά σε εκπομπή η μητέρα της Άννυ «Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου» (Βίντεο)

Μιλά για πρώτη φορά σε εκπομπή η μητέρα της Άννυ «Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου» (Βίντεο)

Σπάσει τη σιωπή της η μητέρα της άτυχης Άννυ, και ορκίζεται ότι θα κάνει τον πατέρα της 4χρονης κόρης της να υποφέρει.

«Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου ο μαλ@κας, ο ηλίθιος, 30 χρόνια φυλακή να τον χώσουνε, εκεί να πεθάνει».

Μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή Μία, από το χώρο κράτησης της, η Δημητρίνα ανέφερε χαρακτηριστικά  «Εκεί θα πάω στη φυλακή και θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει, θα τον κόβω σιγά-σιγά, θα του βγάλω τα νύχια πρώτα. Έτσι να ξεκινήσει με τα νύχια ο μαλ@κας».

Η Δημητρίνα απάντησε και σε όλους όσους την κατηγορούν ότι άφησε το παιδί της σε έναν βίαιο άνθρωπο, που ήξερε ακριβώς τι χαρακτήρας είναι, λέγοντας πως είχε συμφωνήσει η Άννυ να μείνει με την πεθερά της: «Με τη συμφωνία να το κρατήσει η μάνα του ήταν όλα, η μάνα του το έπαιρνε, για 15 μέρες ήταν στη μάνα του, αυτός πήγε και το πήρε από εκεί».

Σχετικά με το τι έλεγε ο Σάββας όλο αυτό τον καιρό όπου η τύχη της Άννυ αγνοούνταν και που εξαφανίστηκαν τα παιχνίδια της, η Δημητρίνα υποστήριξε: «Μου είπε ότι τα έδωσε σε ένα παιδάκι που δεν έχει παιχνιδάκια και ο Θεός να βοηθήσει να βρεθεί και το δικό μας παιδάκι. Δεν μου είπε γιατί το σκότωσε, ποτέ δεν που είπε τέτοιο πράγμα ποτέ. Τώρα έμαθα τις λεπτομέρειες, ο Σταύρος (Γεωργίου-δικηγόρος) μου τα είπε». Η μάνα της Άννυ αναφέρθηκε και στον φίλο του Σάββα που με την κατάθεση του βοήθησε να αποκαλυφθεί το αποτρόπαιο έγκλημα: «Ο Ν.. (φίλος) το ήξερε και του ζήταγε λεφτά, για να μην το πει σε εμένα, 5.000 ευρώ του ζήταγε, πέντε».

Στο μεταξύ, συγκλονισμένη από το έγκλημα του γιου της είναι η 4χρονη γιαγιά της Άννυ: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από αυτά που είπε η Αστυνομία. Εγώ του έλεγα του γιου μου να μην την κάνει παρέα και για αυτό όταν έμειναν μαζί δεν με ήθελαν κοντά τους, με έδιωχναν. Αυτή όταν έμεινε έγκυος με ρώτησε τι να κάνει και της είπα ότι ίσως να μην είναι έτοιμοι να κρατήσουν μια τέτοια ευθύνη, αφού αυτή έκανε την δουλειά που έκανε, ο γιος μου ήταν άνεργος και οι δυο τους ήταν εξαρτημένοι. Τελικά το παιδί το γέννησε στην Βουλγαρία» είπε μεταξύ άλλων η Οφέλια Γκούτεβα μητέρα του δολοφόνου στο protothema.gr

Στο ίδιο κελί με βιαστή και παιδοκτόνο ο δολοφόνος πατέρας

Στο κελί που κρατούνταν ο βιαστής και παιδοκτόνος Μανώλης Δουρής θα μεταφερθεί ο 27χρονος πατέρας – δολοφόνος της μικρής Άννυ. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους κατά την είσοδό του στις φυλακές και θα οδηγηθεί στην απομόνωση.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top