LIFESTYLE

Ήταν ο κακός της πόρτας του Club Zoo – Τι απαντάει ο Νικόλας για όλους αυτούς που τον έβριζαν άσχημα;

Ήταν ο κακός της πόρτας του Club Zoo – Τι απαντάει ο Νικόλας για όλους αυτούς που τον έβριζαν άσχημα;

Ευτυχώς τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον κόσμο που του δείχνει συμπάθεια κι αγάπη, ο χρόνος πέρασε γρήγορα και η δύστροπη εικόνα που έβγαζε προς τα έξω ο τότε πορτιέρης του γνωστού club, ξεχάστηκε.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης σήμερα είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, ενώ όσοι τον ξέρουν καλά, έχουν να πουν για την μεγαλοψυχία αλλά και την ευγένεια του.

Από κέρβερος, τελικά αποδείχτηκε ψυχούλα ο γνωστός στιλίστας κι αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε αφού διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στον συνάδελφο Γιάννη Γερολέμου και το Incognitomag.net.

Διαβάστε μεταξύ άλλων, πως σχολιάζει το άσχημο βρισίδι που είχε φάει, το διάστημα που τάιζε πόρτα στο Zoo.

- Ο κόσμος σε γνώριζε ως το "κακό" αγόρι της πόρτας του club Zoo στη Λευκωσία και στη συνέχεια έγινες πραγματικά ένας από τους πιο γνωστούς και συμπαθητικούς ανθρώπους. Πως το κατάφερες αυτό;

- Ο κόσμος δεν είχε την ικανότητα μέσα από ένα καλησπέρα είστε σε κράτηση να γνωρίζει τον πραγματικό Νικόλα! Και δεν του βρίσκω και άδικο που με έβριζαν και δεν με συμπαθούσαν! Ήταν δυστυχώς πολύ άχαρος ο ρόλος μου! Το πως το άλλαξα? Απλά μέσα από το «Dansing 3» που έλαβα μέρος και μετά από την συνέντευξη μου στην Χριστιάνα Αριστοτέλους στο «Για Σένα» ο κόσμος είδε πως ο Νικόλας είναι ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος από αυτό που δείχνει στο Zoo.

- Είσαι ένας άνθρωπος πολύ αυθόρμητος και αυτό που μου βγάζεις εμένα είναι πως ότι σκέφτεσαι το λες και ότι δεις πραγματικά το σχολιάζεις με έναν πολύ ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο. Πως το αντιλαμβάνεσαι αυτό και από που πηγάζει η όλη ενέργεια σου αυτή;

- Καρκίνος με Σκορπιό αυτό έχω να σου πω μόνο (γέλια)

Από μικρός ήμουν πάντα ειλικρινής και ευθύς κάτι που ακόμα στα 35 μου χρόνια δεν κατάλαβα αν είναι προτέρημα! Είμαι δυστυχώς πολύ ενθουσιώδης άνθρωπος κάτι που πολλές φορές δεν είναι καλό γιατί όλη αυτή η ενέργεια πνίγει τον άλλον!

- Πρόσφατα έχεις δημιουργήσει το δικό σου blog με το όνομα stripesandfries.com. Πες μας γι αυτό;

- Το μόνο σίγουρο δεν είναι εστιατόριο όπως με ρωτάνε πολλοί (γέλια)

Βασικά είναι ένα fashion blog όπου παρουσιάζω αντρική μόδα και όχι μόνο κάτι που έπρεπε να το είχα δημιουργήσει πριν πολλά χρόνια αλλά επειδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο τώρα έπρεπε να γίνει. Είναι το μωρό μου και μου αρέσει πολύ ο νέος αυτός ρόλος και αγαπώ το όνομα πολύ γιατί είναι παλαβό σαν εμένα. (γέλια)

- Εργάζεσαι πολύ και φαίνεται πως αυτό που κάνεις το λατρεύεις. Πως προέκυψε στη ζωή σου το επάγγελμα σου ως στυλίστας;

- Ζω για την μέρα χωρίς το ξυπνητήρι και που θα ασχολούμαι μόνο με ένα project αλλά και από την άλλη δεν μπορώ να με φανταστώ να είμαι επαγγελματικά ήρεμος και ευχαριστώ καθημερινά τον Θεό για την δουλειά μου! Βασικά για fashion designer πήγαινα αλλά μετά από ένα fashion show του Alexander Mcqueen που έβλεπα στο RIK2 αποφάσισα ότι δεν έχω το ταλέντο στο σχέδιο αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς μόδα! έτσι το styling κέρδισε.

- Διαβάσαμε πως φέτος θα παρουσιάσεις το 2ο MAd Walk by Gliss μαζί με την Έβελυν Καζαντζόγλου. Τι το διαφορετικό θα δούμε φέτος και πως προέκυψε η πρόταση από το Mad;

- Madwalk 2015! Πιο περήφανος πεθαίνεις! Ευχαριστώ επίσημα τις Ειδικές Εκδόσεις για την ευκαιρία αυτή γιατί μιλάμε για τον μήνα μόδας και το μεγαλύτερο fashion project που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο! Τώρα το τι διαφορετικό θα δείτε δεν θα είχε ενδιαφέρον να σας το αποκαλύψω. Απλά υπομονή μέχρι τις 13 Μαΐου.

- Σε έχουμε δει ως παρουσιαστή, ως κριτή στα καλλιστεία, ως ραδιοφωνικό παραγωγό, ως fashion blogger. Τα επόμενα σου μελλοντικά σχέδια μετά από όλα αυτά ποια είναι;

- Να σου πω το πραγματικό μου όνειρο? Να έχω ένα μικρό καφενείο σαν το καφενείο Της Στάλως στην παλιά πόλη και να σερβίρω καφέ σε φίλους και μελλοντικούς φίλους! Επίσης θέλω να κάποια στιγμή να αφήσω το styling. Είναι ένα έντονο επάγγελμα και με έχει κουράσει αλλά και από την άλλη το αγαπώ πολύ! Το blog μου είναι τα μελλοντικά μου σχέδια μιας και έχω πολλά μικρά projects στο μυαλό μου.

 - Και για να κλείσουμε την πολύ ωραία μας κουβεντούλα θέλω να μου πεις τι συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που ονειρεύονται κάποια μέρα να ασχοληθούν με το δικό σου επάγγελμα και μια ευχή που θα ήθελες να κάνεις;

- Δεν ξέρω αν είναι συμβουλή αλλά σίγουρα πρέπει να ξέρουν ότι είναι ένα υλιστικό επάγγελμα και πολύ δύσκολο λόγο ανταγωνισμού! Είναι ένα επάγγελμα όμως και προσφοράς μιας και πολλές φορές προσφέρεις χαρά σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Η ευχή μου είναι υγεία αγάπη και δουλειά κάτι που στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top