ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και δεύτερο τζακούζι στην Κυπριακή Εκκλησία – Μητροπολίτης το έβαλε και το έβγαλε πριν τον Αρχιεπίσκοπο (Βίντεο)

Και δεύτερο τζακούζι στην Κυπριακή Εκκλησία – Μητροπολίτης το έβαλε και το έβγαλε πριν τον Αρχιεπίσκοπο (Βίντεο)

Έρχεται ο σίφουνας Πιτσιλλίδης, ο οποίος δηλώνει στην εκπομπή του Tothema Web Tv Radio, ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για ατασθαλίες ιερών πατέρων που θα ταρακουνήσουν κάνοντας λόγο για πυρηνικό οπλοστάσιο που έχει στα χέρια του.

Δίνοντας μας μία πρόγευση του τι θα ακολουθήσει, ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης αποκάλυψε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος δεν είναι το πρώτο ιερό στέλεχος της κυπριακής εκκλησίας που εγκαθιστά τζακούζι σε «άγιο έδαφος».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Πιτσιλίδη, τον Αρχιεπίσκοπο πρόλαβε πριν από καιρό Μητροπολίτης, ο οποίος εγκατέστησε τζακούζι στην Μητρόπολη, το οποίο στη συνέχεια «εξαφάνισε», όταν ακολούθησαν αντιδράσεις από άλλα μέλη της εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος πάντως φαίνεται ότι δεν «μασά» παρά τις αντιδράσεις πιστών και μη και παραμένει πιστός στην επιλογή του.

Την ίδια ώρα ο θεολόγος ομολόγησε ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια του και αφορούν εκκλλησιαστικούς και όχι μόνο πατέρες, είναι πολύ πιο σοβαρά και υποδεικνύουν διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ στην κυπριακή εκκλησία.

Χαρακτηριστικά μας ανέφερε ότι ιερό στέλεχος διαμοίραζε οικόπεδα εκατομμυρίων, κάνοντας ευκολίες αποπληρωμής, υπό τη μορφή μηνιαίων δόσεων σε συγγενικά, ή προσκείμενα σε αυτόν άτομα.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top