ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό: Ασθενοφόρο στις Κ. Φυλακές – Έστειλαν στο νοσοκομείο δύο καταδικασθέντες παιδεραστές

Αποκλειστικό: Ασθενοφόρο στις Κ. Φυλακές – Έστειλαν στο νοσοκομείο δύο καταδικασθέντες παιδεραστές

Ευτυχώς, οι υπάλληλοι των φυλακών, πρόλαβαν τα χειρότερα στο ξέσπασμα των κρατούμενων εναντίον καταδικασθέντων παιδεραστών.

Οι υπάλληλοι των φυλακών, όχι μόνο φρόντισαν να αποφευχθούν τα χειρότερα, αλλά διέκοψαν τον καβγά που ξέσπασε εντός τους σωφρονιστικού οικήματος, ενώ φρόντισαν όπως διακομιστούν και οι τραυματίες στο νοσοκομείο

Το περιστατικό
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή της ιστοσελίδας μας, οι κρατούμενοι ξυλοκόπησαν ΕΠΥ, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών στη Λάρνακα. 

Υπέρ του ΕΠΥ, επενέβη Πάτερ ο οποίος κατηγορήθηκε και κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της αδελφότεκνης (ανηψιάς) του. 

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, επενέβησαν στη συμπλοκή, καταφέρνοντας να διαλύσουν την έντονη ατμόσφαιρα, ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο για την μεταφορά των δύο (ΕΠΥ και Πάτερ) στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η θεωρεία για όσους κρίνονται ένοχοι για βιασμούς
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι φυλακισμένοι θεωρούν ότι ο βιασμός δεν είναι ένα έγκλημα που διαπράττεται είτε εν βρασμό ψυχής, είτε στο πλαίσιο της επιβίωσης. Το θεωρούν ως ψυχική ασθένεια και δεν επιθυμούν να βρίσκονται καταδικασθέντες για τέτοιους είδους πράξεις, ανάμεσα τους, ιδιαίτερα την ώρα που δέχονται επισκεπτήριο από τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που αιτούνται όπως μεταφερθούν όλοι όσοι καταδικάστηκαν για σεξουαλικά εγκλήματα και ιδιαίτερα για όσα διαπράχθηκαν εις βάρος ανήλικων παιδιών, σε ξεχωριστή πτέρυγα, μακριά από τους υπόλοιπους κατάδικους.

Απειλήθηκε κι΄ άλλος
Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν στη συντακτική μας ομάδα, ότι απειλές δέχθηκε και ο γιατρός που κοίμιζε τις ασθενείς του και ασελγούσε στο σώμα τους.

Η άμεση ενέργεια της Διευθύντριας 
Τονίζουμε ότι η Διευθύντρια των φυλακών, ενεργώντας άμεσα, διέταξε τη διενέργεια ποινικής αλλά και πειθαρχικής έρευνας για το επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top