ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκαταλείπει τη Γερμανία ο μεγαλύτερός της δανειστής! – Πώς εμπλέκεται η Μεγάλη Βρετανία;

Εγκαταλείπει τη Γερμανία ο μεγαλύτερός της δανειστής! – Πώς εμπλέκεται η Μεγάλη Βρετανία;

Ο μεγαλύτερος δανειστής της Γερμανίας έχει συστήσει ομάδα εργασίας για να εξετάσει επίσημα την επίδραση του βρετανικού δημοψηφίσματος για την ιδιότητα κράτους μέλους της ΕΕ, που θα διεξαχθεί το 2017...

Η Deutsche Bank προχωρεί σε αξιολόγηση ως προς το κατά πόσο να μετακινήσει μερικές από τις εργασίες της στη Γερμανία αν η Βρετανία ψηφίσει να φύγει από την ΕΕ στο δημοψήφισμα που έχει ανακοινωθεί, δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της τράπεζας την Τρίτη.

Η ομάδα εργασίας περιλαμβάνει ανώτερα στελέχη υπεύθυνα για τη στρατηγική διαχείρισης κινδύνων και τα τμήματα διοίκησης και έρευνας, πρόσθεσε.

Θα διενεργήσουν σχεδιασμούς βασισμένους σε σενάρια όσον αφορά τις επιδράσεις που θα έχει η παρουσία της τράπεζας στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του αν θα ήταν επωφελές συγκεκριμένες δραστηριότητες να επαναπατριστούν στην ευρωζώνη και ειδικότερα στη Γερμανία, σημείωσε.

Η τράπεζα λειτουργεί στη Βρετανία από το 1873 και εργοδοτεί μόλις κάτω των 9.000 ανθρώπων σε 16 διαφορετικές τοποθεσίες, είπε.

Σε αντίθεση με άλλες τράπεζες η αξιολόγησή μας δεν θα βασιστεί στο τραπεζικό τέλος του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στην πιθανότητα ενός «Μπρέξιτ`», εξήγησε χρησιμοποιώντας την έκφραση που αναφέρεται στην έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top