ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άλλες δυο Πυρκαγιές στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας – Σήμανε «συναγερμός» στην Πυροσβεστική

Άλλες δυο Πυρκαγιές στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας – Σήμανε «συναγερμός» στην Πυροσβεστική

Τρίτη πυρκαγιά μαίνεται μέσα σε λίγη στην Κύπρο και συγκεκριμένα παρά την κοινότητα Αναλιώντα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, η ώρα 12:17 ξέσπασε πυρκαγιά παρά την κοινότητα Αναλιώντα της επαρχίας Λευκωσίας, σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λευκωσίας και πέντε από το Τμήμα Δασών.

Επιπρόσθετα γίνονται ρίψεις νερού από ένα αεροσκάφος του Δασών.

Πυρκαγιά ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης και Καλαβασού

Επίσης τέταρτη πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:30 μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης και Καλαβασού αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ανδρέας Κεττής, Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Κεττής αναφέρει πως η ώρα 13.31 εκδηλώθηκε πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Τόχνης - Καλαβασού σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Επιχειρούν για την κατάσβεση της τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από ΕΜΑΚ και Λάρνακα, καθώς επίσης και φορητές πυροσβεστικές μονάδες από Ταμείο Θήρας.

Επιπρόσθετα, επιχειρεί ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και ενεργοποιούνται δύο ελικόπτερα των Βρετανικών Βάσεων για επιπρόσθετη βοήθεια.

Υπενθυμίζουμε ότι μαίνεται ανεξέλεγκτα η μεγάλη πυρκαγιά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, που ξέσπασε στις 12:20 το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top