ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με «γλυκασιά» μας αποχαιρετά η Άνοιξη – Αραιή σκόνη και μεμονωμένες νεφώσεις τα χαρακτηριστικά του καιρού

Με «γλυκασιά» μας αποχαιρετά η Άνοιξη – Αραιή σκόνη και μεμονωμένες νεφώσεις τα χαρακτηριστικά του καιρού

Πολύ καλό καιρό θα έχουμε την τελευταία εβδομάδα της Άνοιξης. Η Δευτέρα μπήκε με αίθριο καιρό και θερμοκρασίες που θα φτάσουν στους 33 βαθμούς. Παρ΄όλα αυτά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρηθεί αραιή σκόνη και κατά τόπους νεφώσεις.

Αναλυτικά και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Υπηρεσίας Μετεωρολογίας ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά διαστήµατα αυξηµένων ψηλών νεφώσεων. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, στους 16 στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες τοπικά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Την Πέµπτη θα παρατηρούνται αρχικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, ωστόσο στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά την Τετάρτη αναµένεται άνοδος και την Πέµπτη πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top