ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δολοφόνησαν τον 16χρονο Κύπριο, Στέλιο σε πάρκο στην Βρετανία – Συντετριμμένη η οικογένεια του απαιτούν να εντοπιστούν οι δράστες

Δολοφόνησαν τον 16χρονο Κύπριο, Στέλιο σε πάρκο στην Βρετανία – Συντετριμμένη η οικογένεια του απαιτούν να εντοπιστούν οι δράστες

Εντατικές οι έρευνες γύρω από την δολοφονία του 16χρονου Κύπριου, Στέλιου Αβερκίου που διαπράχθηκε στην Βρετανία και συγκεκριμένα σε πάρκο στο Τότεναμ.

Ο 16χρονος Στέλιος είχε εντοπιστεί την 1η Αυγούστου τραυματισμένος από μαχαίρι στο πάρκο Lordship Recreation Ground και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, δέκα ημέρες αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σύμφωνα με την νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου, διαφάνηκε πως η αιτία θανάτου είναι τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, στον αριστερό μηρό.

«Παρά το γεγονός ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εμπλέκονται δύο ύποπτοι στην δολοφονία. Μετά την επίθεση στο νεαρό, οι δύο τους έτρεξαν στη νότια έξοδο του δρόμου. Ο ένας εξ αυτών, κινείτο με ποδήλατο. Παρακαλώ οποιοδήποτε ήταν στην περιοχή, από τις 2:00 το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου και μπορεί να είδαν κάτι, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνείαση της υπόθεσης, να επικοινωνήσει μαζί μας» τονίζοντας ότι «μία οικογένεια είναι συντετριμμένη από το συμβάν και θέλουμε να βεβαιώσουμε πως αυτοί που είναι υπαίτιοι για το συμβάν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον Δικαιοσύνης».

Σημειώνεται ότι η νονά του Μαρία Στάνφορθ ανέλαβε μέσω ιστοσελίδας τη συγκέντρωση χρημάτων για τα έξοδα της κηδείας και ο στόχος των 5000 στερλινών υπερκαλύφθηκε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top