ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μα γιατί καιρέ μου; Άρχισε να βρέχει - Τι να τον κάνουμε τον καλό καιρό τη Τρίτη; (VIDEO)

Μα γιατί καιρέ μου; Άρχισε να βρέχει - Τι να τον κάνουμε τον καλό καιρό τη Τρίτη; (VIDEO)

Ξεχάστε τη θάλασσα το Σαββατοκύριακο. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα βρέχει, ενώ θα ρίξει ακόμα και χαλάζι. Ο καιρός εξάλλου έδειξε από σήμερα Παρασκευή τις προθέσεις του.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρόβλεψη της  Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σχετικά χαμηλή πίεση και αστάθεια θα επηρεάζουν την περιοχή, μέχρι την Κυριακή.

Απόψε νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως κοντά στα παράλια ή στα ορεινά.

Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι. Σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά κατά τόπους μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα δυτικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα καταστούν μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Τοπικά στα νότια, νωρίς το απόγευμα, ή και σε καταιγίδα, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα νότια, το απόγευμα, ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ αρχικά πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top