ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Κτύπησαν το παιδί τους στα γεννητικά όργανα – «Σταματάτε το σχολικό εκφοβισμό»

Λεμεσός: Κτύπησαν το παιδί τους στα γεννητικά όργανα – «Σταματάτε το σχολικό εκφοβισμό»

Ακόμη μια σοκαριστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για να συγκλονίσει την Κυπριακή κοινωνία. Οι γονείς του μικρού Σωτήρη προχώρησαν σε δημοσιοποίηση του θέματος στέλνοντας το δικό τους μήνυμα – «Σταματάτε το bullying στα σχολεία της Λεμεσού».

O Κυριάκος και η Ιωάννα είναι δύο γονείς που μένουν στην Δυτική Λεμεσό. Έχουν τέσσερα παιδιά. Ο μικρός ο Σωτήρης στο Δημοτικό που πηγαίνει δέχεται bullying και κακοποίηση σύμφωνα με τους γονείς του.

Στις 2 Μαρτίου κτυπήθηκε πολύ και μεταφέρθηκε αυθημερόν στις πρώτες βοήθειες. Το ίδιο βράδυ το πέρασε στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μετά από πολλές επισκέψεις και παρακολουθήσεις από ιατρούς την Δευτέρα 16 Μαρτίου έγινε η εισαγωγή του στο χειρουργείο.

Δείτε την καταγγελία τον γονιών του Σωτήρη

Σύμφωνα με τους γονείς, ζητήθηκε ιατρική έκθεση για το συμβάν στις 20 Μαρτίου. "Μέχρι και σήμερα 29 Μαιου δεν πήραμε την έκθεση γιατί όπως μας έχουν αναφέρει: αναζητείται ο φάκελος με το ιστορικό του Σωτήρη. Υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει κάποια σκοπιμότητα".

"Σας παρακαλούμε και εμείς οι γονείς του μικρού Σωτήρη αλλά και όλων των παιδιών να σταματήσουν οι επιθέσεις  bullying. Θέλουμε δικαιοσύνη για όλα τα παιδιά. Δεν θέλω το παιδί μου να γίνει ήρωας και δεν είναι ήρωας. Το παιδί μου αντιμετώπισε επιθέσεις βίας και θέλουμε να σταματήσει".

 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top