ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΣΕΜ: Τα χώνει στον Δίπλαρο – «Απαράδεκτη και προσβλητική η συμπεριφορά του»

ΠΣΕΜ: Τα χώνει  στον Δίπλαρο – «Απαράδεκτη και προσβλητική η συμπεριφορά του»

Η ΠΣΕΜ εκφράζει την έντονη αγανάκτηση και οργή της για τη στάση του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου, στη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, για τα νέα ωρολόγια προγράμματα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται, ενώ η εκπρόσωπος της ΠΣΕΜ μιλούσε για τις θέσεις των μαθητών για το θέμα αυτό, ο κ. Δίπλαρος τη διέκοψε και τη ρώτησε ειρωνικά εάν έγραψε μόνη της την ομιλία, ή της την έγραψαν άλλοι.

“Θεωρούμε απαράδεκτη, προσβλητική και αυταρχική τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου βουλευτή, η οποία δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε την ίδια τη Βουλή. Αποτελεί προσβολή για την ίδια την ΠΣΕΜ, τους αγώνες της, αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία λειτουργεί και δρα για τα συμφέροντα των μαθητών. Η πρόσκληση και παρουσία μας στην Επιτροπή Παιδείας εδώ και χρόνια, το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο”, προστίθεται.

Η ΠΣΕΜ καλεί την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά, όπως προβεί στις ανάλογες ενέργειες για την προστασία της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας έκφρασης του κάθε μαθητή και νέου, ειδικά όσων εκπροσωπούν οργανωμένα σύνολα.

Σε σχέση με τα νέα ωρολόγια προγράμματα, η ΠΣΕΜ διαφωνεί με τη φιλοσοφία τους και ζητεί την αναστολή της εφαρμογής τους για το Σεπτέμβρη του 2016, αφού γίνει ουσιαστικός διάλογος και όχι μονόλογος του Υπουργείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top