ΚΟΣΜΟΣ

Χτύπησαν την αστυνομία του McKinney οι Anonymous – Παραιτήθηκε ο αστυνομικός που επιτέθηκε σε έφηβους

Χτύπησαν την αστυνομία του McKinney οι Anonymous – Παραιτήθηκε ο αστυνομικός που επιτέθηκε σε έφηβους

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση ενός σοκαριστικού βίντεο που έδειχνε αστυνομικούς του Τέξας να επιτίθενται σε μία ομάδα Αφροαμερικανών εφήβων, βρίζοντας και χτυπώντας τους τελείως αναίτια, ένας εκ των δραστών που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα δήλωσε παραίτηση από το Τμήμα του McKinney.

Ο αστυνομικός αυτός είχε συγκεντρώσει τα πιο έντονα πυρά της κοινής γνώμης, αφού καταγράφηκε να βρίζει αισχρά τα παιδιά, να τα υποχρεώνει να πέσουν στο έδαφος και να τους περνά χειροπέδες, ενώ σε μια έκρηξη θυμού, χτύπησε μια μαύρη έφηβη και έσπρωξε το κεφάλι της στο έδαφος για να την ακινητοποιήσει.

Έπειτα, έφτασε στο σημείο να βγάλει το υπηρεσιακό του περίστροφο και να το στρέψει εναντίον μερικών εφήβων που έτρεξαν να υπερασπιστούν το κορίτσι.

«Όπως φάνηκε στο βίντεο, ο αστυνομικός ήταν τελείως εκτός ελέγχου», είπε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός του τμήματος του McKinney, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο Casebolt δήλωσε παραίτηση οικειοθελώς.

«Υπήρχαν 12 αστυνομικοί του τμήματός μου σε εκείνο το σημείο και οι 11 φέρθηκαν με επαγγελματισμό, σύμφωνα με την εκπαίδευσή τους. Έκαναν εξαιρετική δουλειά», τόνισε ο αστυνόμος, απαντώντας σε μομφές κατά των ανδρών του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top