ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε ποία είναι τα 5 καλύτερα μέρη για να παντρευτεί κάποιος- Ανάμεσά σε αυτά και η Ελλάδα (Φώτο)

Δείτε ποία είναι τα 5 καλύτερα μέρη για να παντρευτεί κάποιος- Ανάμεσά σε αυτά και η Ελλάδα (Φώτο)

Τους πέντε καλύτερους προορισμούς για να ανταλλάξει κανείς όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ανέδειξε το Pulse.

Το αγγλόφωνο Νιγηριανό site τονίζει στο αφιέρωμά του πως «παρά το γεγονός πως οι γάμοι μακριά από τη βάση του ζευγαριού μπορεί να αποδειχθούν πολύ ακριβοί, ωστόσο σίγουρα αξίζουν τον κόπο, καθώς το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα πάρα πολύ ωραίο, με μπόνους ότι το ζευγάρι μπορεί να συνεχίσει εκεί τον μήνα του μέλιτος».

  1. Πρώτη στη λίστα φιγουράρει η Σαντορίνη για την οποία γράφει το Pulse: «Έχει γαλάζιο ουρανό, καθαρά νερά, παραλίες, διασκεδαστικές παραδόσεις, όπως αυτή που η νύφη γράφει στη σόλα του παπουτσιού της τα ονόματα των ανύπανδρων φιλενάδων της με τα ονόματα των κοριτσιών που θα σβηστούν να σημαίνει ότι είναι και οι επόμενες που θα παντρευτούν, ή το να σπάνε πιάτα κατά τη διάρκεια του γλεντιού».

 

  1. Ακολουθεί το Κέιπ Τάουν, καθώς «έχει καλό φαγητό και κρασί, ενώ θεωρείται μία από τις πιο όμορφες σε φυσική ομορφιά πόλεις στον κόσμο».3.
  2. Τρίτη είναι η Κωνσταντινούπολη, που «βρίσκεται μεταξύ δύο ηπείρων, αφήνοντας την επιλογή στο ζευγάρι είτε να παντρευτεί στην Ευρώπη είτε στην Ασία». Στα ατού της πόλης, το Pulse συγκαταλέγει την «πλούσια κουλτούρα με τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία που κρατούν τους καλεσμένους χαρούμενους και απασχολημένους πριν και μετά τον γάμο».4.
  3. Το «εξωτικό και φιλόξενο» Αμπού Ντάμπι είναι τέταρτο στη λίστα, ωστόσο στα μείον κατά το site συγκαταλέγεται η βίζα.5.
  4. Τελευταίος προορισμός η Ακκρα στην Γκάνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top