LIFESTYLE

Αυτός είναι ο Κύπριος που βράβευσε η Βασίλισσα της Αγγλίας – Thank you

Αυτός είναι ο Κύπριος που βράβευσε η Βασίλισσα της Αγγλίας – Thank you

Ο κυπριακής καταγωγής Τομ Τουμαζής συνέβαλε στην ενίσχυση της υπηρεσίας ChildLine στη Βρετανία, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια λίρες για την ευημερία και βοήθεια παιδιών.

Ο Τομ Τουμαζής, είναι ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Δ.Σ της υπηρεσίας ChildLine, ο οποίος τιμήθηκε από τη Βασίλισσα της Βρετανίας για την 11χρονη αφοσίωσή του στην εμπιστευτική γραμμή βοήθειας για τα παιδιά και τους νέους.

Ο Τομ, ο οποίος συνέβαλε στην ενίσχυση του σκοπού, εισρέοντας στα ταμεία του πάνω από £ 8.000.000 "σκόνταψε" στο ChildLine μετά την συμμετοχή του σε Μαραθώνιο του Λονδίνου για την συγκέντρωση χρημάτων που αφορούσαν τον σκοπό το 2004, έπειτα από μία πρόσκληση φίλου του.


Ο επικεφαλής των εταιρικών σχέσεων της Yahoo στην Ευρώπη, έχει τρέξει 5 φορές μέχρι σήμερα στον εξαντλητικό μαραθώνιο για ενίσχυση της λειτουργίας του θεσμού και σχεδιάζει να λάβει μέρος και την επόμενη χρονιά, στην 30κοστή επέτειο του ChildLine.

Ο Toμ ξεκίνησε το διοικητικό συμβούλιο του ερανικού ChildLine στις 20  Ιανουαρίου του 2005 και από το 2010 ήταν  Ιδρυτικός πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου, ηγούμενος μίας ομάδας εθελοντών που εργάζονται στη γραμμή βοήθειας για τους νέους.


Ο εθελοντής έχει συνεργαστεί με μεγάλες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το  «Strictly Come Dancing», το «X-Factor», «Ι Am A Celebrity Get Me Out Of Here» και «Britains Got Taletn».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η τιμητική διάκριση MBE, από τη Βασίλισσα της Βρετανίας για το έργο του, ήρθε από το πουθενά, αφού πληροφορήθηκε τις προθέσεις της Βασιλικής οικογένειας από ένα γράμμα που έλαβε στο ταχυδρομείο με την επίσημη βασιλική στάμπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top