ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγούσε σε αντίθετο ρεύμα στον αυτ/δρομο - «Εκανε 500 μέτρα πισινή - Κινδύνεψα να σκοτώσω και να σκοτωθώ»

Οδηγούσε σε αντίθετο ρεύμα στον αυτ/δρομο - «Εκανε 500 μέτρα πισινή - Κινδύνεψα να σκοτώσω και να σκοτωθώ»

Κινδυνος θάνατος ηλικιωμένος οδηγός , μπήκε σε αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο απο Λεμεσό προς Λευκωσία.

Αυτόπτης μάρτυρας και ο άνθρωπος που έσωσε την κατάσταση απο το να προκληθεί θανατηφόρο ήταν ο κ.Παναγιώτης Καρεκλάς, επαγγελματίας οδηγός φορτηγού.

Ηταν η στιγμή που κατεβαινε την τελευταια αερογέφυρα της Γερμασόγειας η οποία ενώνεται με την είσοδο απο κυκλικό κόμβο στον αυτοκινητόδρομο.

Η φωτογραφία που ανέβασε σε γκρουπ στα social media είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος σε τι κίνδυνο βρέθηκαν όλοι οι οδηγοί.

Oπως αναφέρει ο οδηγός του φορτηγού ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό

Ο κ.Καρεκλάς μίλησε στο THEMAONLINE αναφέροντας καρέ καρέ τι συνέβη:

"Ημουν στην δεξια πλευρά οδηγούσα, μπροστά μου είχα αυτοκίνητο, όταν εφυγε το μπροστινό αυτοκίνητο, ξαφνικά βλέπω ένα αλλο αυτοκίνητο να έρχεται προς τα πάνω μου, με 2 ηλικωμένα πρόσωπα , οδηγό-συνοδηγο"

Τότε ο κ.Καρεκλάς πάτησε φρένο και αμέσως άναψε τα φώτα κινδύνου : "Σταμάτησαν όλα τα αυτοκίνητα στο high way. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που πήγαινε ανάποδα συγχύστηκε τόσο πολύ που έκανε πισινή για αρκετά μέτρα ίσως 500 μέτρα και μετά έκανε μέσα στο high way 3point και έφυγε"

Ο κ.Καρεκλάς είναι επαγγελματίας οδηγός φορτηγού και όπως μας ανέφερε δεν είναι η πρώτη φορά που ερχεται αντιμέτωπος με τέτοια περιστατικά "Κινδυνεύω να σκοτώσω και να σκοτωθώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πίσω μου υπήρχε ακόμα ένα φορτηγό. Θα ήταν επικίνδυνο και για εκείνον και για εμένα. Τυχαίνουν πολλα περιστατικά στο δρόμο. Πρέπει κατι να γινει με τα άτομα τρίτης ηλικίας, θεωρώ ότι πρέπει κάθε χρονο να περνάνε απο κάποιες εξετάσεις. Τα βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν. Είναι ανύπαρκτο το κράτος και η πολιτεία"

Η άμεση αντίδραση του, έσωσε τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και του ηλικιωμένου οδηγού που οδηγούσε με αντίθετη κατεύθυνση όπως και των υπόλοιπων οδηγών. Η πρώτη του αντίδραση όπως αναφέρει ήταν : " Πάτησα στόπερ και άναψα αμέσως τα φώτα κινδύνου, γιατι αν δεν αντιδράσεις άμεσα ειδικά όταν υπάρχει πίσω σου φορτηγό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σκοτωθεί ο οδηγός του πίσω φορτηγού απο τη σύγκρουση και μετά να παρασύρει και εμένα. Μετα το περιστατικό ο οδηγός πίσω μου με πήρε τηλέφωνο τρέμοντας και μου ειπε "ευχαριστώ που αντέδρασε εγκαίρως και αναψα τα 4 φωτα κινδύνου , γιατί θα σκοτωνόμουν".

Οπως μας εξήγησε το πίσω φορτηγό απο εκείνον δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε μπροστά καθώς υπήρχε μια κατηφορική κλίση αφού τα αυτοκίνητα πίσω του κατέβαιναν τις αερογέφυρες . Παρ'όλα αυτά και όπως μας εξήγησε ο κ.Καρεκλάς ενώ δημιουργήθηκε ένα χάος στον αυτοκινητόδρομο με σταματημένα αυτοκίνητα, κάποιοι οδηγοί ασυνείδητα προσπαθούσαν να προσπεράσουν απο την τρίτη λωρίδα που ενωνε τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας με τον αυτοκινητόδρομο (καθώς το περιστατικό συνέβη κοντά στην είσοδο απο κυκλικο κομβο Γερμασογειας προς αυτοκινητοδρομο).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top