LIKE ONLINE

Διαφημίσεις που ευτυχώς αποσύρθηκαν!(Εικόνες)

Διαφημίσεις που ευτυχώς αποσύρθηκαν!(Εικόνες)

Διαφημίσεις που θα μας έστελναν σίγουρα νοσοκομείο.

Τεστ εγκυμοσύνης σε μια… έγκυο: Η διαφήμιση αυτή μάλλον απευθυνόταν σε ανθρώπους από άλλον πλανήτη. Δείχνει μια έγκυο με φουσκωμένη την κοιλίτσα να έχει χρησιμοποιήσει τεστ εγκυμοσύνης για να διαπιστώσει εάν… είναι έγκυος. Σύντομα η εταιρία απέσυρε αυτή τη διαφήμιση αφού μάλλον γέλια προκαλούσε.

 

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Μετρό: Είχε τοποθετηθεί πάντα από την απέναντι πλευρά και με μεγάλα γράμματα προέτρεπε αυτόν που την διαβάζει να «έρθει πιο κοντά» για να διαβάσει και τις υπόλοιπες γραμματοσειρές που ήταν εξαιρετικά μικρές και δεν διακρίνονταν. Έγιναν μάλιστα και 3 ατυχήματα από ηλικιωμένους που πλησίαζαν πλησίαζαν για να διαβάσουν και έπεσαν στις ράγες.

Τα αναψυκτικά τύπου cola κάνουν καλό στα νεογέννητα: Αυτή και εάν είναι διαφήμιση. «Για ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή, ξεκινήστε την cola (να δίνετε στο μωρό σας) νωρίτερα. Φυσικά όλοι ξέρουμε σήμερα πόσο καταστροφικές συνέπειες έχουν αυτού του είδους τα αναψυκτικά. Ειδικά στα παιδιά απαγορεύονται δια ροπάλου.

Τρώτε βούτυρο για να λιπάνετε τις αρτηρίες σας: Άλλη μια εξαιρετικής εμπνεύσεως διαφήμιση για το βούτυρο. «Να τρώτε βούτυρο, λειτουργεί σαν λιπαντικό για τις αρτηρίες και τις φλέβες σας», αναφέρει υπερήφανα ο διαφημιστής. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει…

Το σελοφάν και το παιδί: Διαφήμιση εταιρίας σελοφάν για τρόφιμα που αναγράφει: «τα καλύτερα πράγματα στη ζωή έρχονται μέσα σε σελοφάν.» Δείχνει ένα νεογέννητο τυλιγμένο σε σελοφάν και τον πελαργό να το κρατάει. Η διαφήμιση είναι της δεκαετίας του 50. κανείς δεν είπε στους διαφημιστές ότι κάθε είδους πλαστικής σακούλας απαγορεύεται να έρχεται σε επαφή με παιδιά γιατί ο κίνδυνος πνιγμού είναι τεράστιος.

Τα παγωτά με ζάχαρη που ρίχνουν τον διαβήτη: Μεγάλη αλυσίδα φαστ φουντ διαφήμιζε τα «φροστυ» της, τα γρανιτοπαγωτά (που η ζάχαρη ξεχείλιζε) της τα οποία «ρίχνουν» τον διαβήτη.

Το σέλερι που καθαρίζει το έντερο: Αυτή η καλτ διαφήμιση εξηγεί ότι το φυτό σέλερι είναι η… οδοντόβουρτσα της φύσης και καθαρίζει το έντερο μας, όπως η οδοντόβουρτσα τα δόντια μας.

Διαφήμιση για γυμναστήρια που σου αλλάζουν χρώμα: Εάν παρατηρήσετε την αφίσα δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε την κοιλιά σας από τα γέλια. Δείχνει έναν παχουλό νέο, λευκό με ξανθό μαλλί και γράφει ΠΡΙΝ. Στη συνέχεια δείχνει έναν αφροαμέρικάνο με το μαλλί αφάνα και γράφει ΜΕΤΑ. Ενδιάμεσα μας ενημερώνει πως είναι κάποιος πριν τη γυμναστική και πως μετά από 15 ώρες ασκήσεων στα συγκεκριμένα γυμναστήρια.!!!

Ο τυφλός Στίβη Ουόντερ και το βιντεοπαιχνίδι: Εξωπραγματική διαφήμιση. Ο τυφλός μουσικοσυνθέτης Στίβη Ουόντερ μιλάει και εξηγεί πως «εάν έπαιζε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι, αυτό θα ήταν το συγκεκριμένο της διαφήμισης».

Το λογοπαίγνιο: Η διαφήμιση αναγράφει: «ποιος λέει ότι οι γυναίκες δεν έχουν balls» που φυσικά στην αμερικάνικη αργκό η λέξη balls μεταφράζεται σε «όρχεις». Η εταιρία διαφημίζει τα balls, ένα γλυκό που σου δίνει δύναμη και αντοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top