LIFESTYLE

Σεβασμός μηδέν! Ρεζιλεύει διεθνώς την Κύπρο και τον λαό μας η κυρία Λάρα Φαμπιάν – Ξένα ΜΜΕ σχολιάζουν τη συναυλία στα Κατεχόμενα

Σεβασμός μηδέν! Ρεζιλεύει διεθνώς την Κύπρο και τον λαό μας η κυρία Λάρα Φαμπιάν – Ξένα ΜΜΕ σχολιάζουν τη συναυλία στα Κατεχόμενα

Μας προκαλεί λύπη αλλά και οργή η απόφαση της διάσημης τραγουδίστριας και μάλιστα για δύο λόγους. Ο πρώτος, βεβαίως είναι ότι με την προγραμματισμένη της συναυλία στα Κατεχόμενα φανερώνει την παντελή της ασέβεια, απέναντι στον πολύπαθο Κυπριακό λαό.

Ο δεύτερος λόγος, είναι ότι σε περίπτωση που η ίδια επέλεγε τις ελεύθερες περιοχές για την live εμφάνισή της, τότε θα είχαμε κι εμείς την ευκαιρία να την απολαύσουμε, αφού είναι μια από τις ιδιαίτερα αγαπημένες μας καλλιτέχνιδες.

Το θέμα αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις, με τον ξένο Τύπο να ασχολείται ιδιαίτερα με την αδικαιολόγητη κατ’ εμάς συμφωνία που έκανε με τους κατακτητές της μισής μας πατρίδας.

Εμείς επιλέξαμε ένα ενδεικτικό, αθηναϊκό δημοσίευμα, από το peoplegreece, για να διαβάσετε πως παρουσιάζεται το όλο ζήτημα και εκτός συνόρων.

«Η Lara Fabian δέχτηκε και αποδέχτηκε πρόταση να τραγουδήσει στο Αρχαίο Θέατρο της Σαλαμίνας, στην Αμμόχωστο της Κύπρου, το οποίο τελεί υπό τουρκική κατοχή από τον Αύγουστο του 1974.

Η απόφασή της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην ελεύθερη Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, καθώς η συναυλία οργανώνεται από το παράνομο καθεστώς του ψευδοκράτους το οποίο δεν αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και καμία άλλη χώρα στον κόσμο, εκτός από την Τουρκία.

Όπως αναφέρουν διάφορες οργανώσεις στην Κύπρο, η συναυλία δείχνει έλλειψη σεβασμού κατά του κυπριακού λαού και είναι μια έμμεση αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου ως μια νόμιμη πολιτική οντότητα.

Σε όσους αντιτίθενται στη συναυλία αυτή, είναι φυσικά και η Ευρυδίκη, η οποία έχει εκφραστεί πολλές φορές στο παρελθόν με ανάλογο τρόπο, σε αντίστοιχα περιστατικά.

Η τραγουδίστρια έχει ανεβάσει πολλά posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσα από τα οποία καλεί την Lara Fabian να ακυρώσει την εμφάνιση αυτή.»

«Δε χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι μουσική έχει κάτι μαγικό, μιλά σε γλώσσα παγκόσμια και απαλύνει τις ψυχές των ανθρώπων…»

«Οι σχέσεις της Γαλλίδας τραγουδίστριας με την Κύπρο δεν είναι μακρινές, καθώς έχει συνεργαστεί πριν ένα περίπου χρόνο με…»

 «Μπορείτε να υπογράψετε εδώ, προκειμένου να ακυρωθεί η συναυλία.»

Σ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top