LIFESTYLE

Δυσάρεστα νέα για την κόρη της Χιούστον: Η ζωή της πλέον είναι στα χέρια του Θεού – Φυσικό θάνατο αποφάσισαν οι συγγενείς

Δυσάρεστα νέα για την κόρη της Χιούστον: Η ζωή της πλέον είναι στα χέρια του Θεού – Φυσικό θάνατο αποφάσισαν οι συγγενείς

Η οικογένεια της αποφάσισε να την αποσυνδέσει από τα μηχανήματα και να την μεταφέρει σε κέντρο ασθενών καταθέτοντας μήνυση εναντίον του συντρόφου της

Σε κέντρο περίθαλψης ασθενών που βρίσκονται σε τελικό στάδιο μεταφέρθηκε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, μετά από πέντε μήνες που βρίσκεται σε κώμα.

Η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα, όλο αυτό το διάστημα ήταν διασωληνωμένη και με μηχανική υποστήριξη, χωρίς να δείξει το παραμικρό σημάδι βελτίωσης.

spl940500_001.jpg

Γι΄αυτό και η οικογένεια της αποφάσισε να την αποσυνδέσει προκειμένου να πεθάνει με φυσιολογικό τρόπο, αφήνοντας την μοίρα της στα χέρια του Θεού.

Με ανακοίνωση τους, οι συγγενείς της Μπόμπι Κριστίνα εξήγησαν πως πλέον η κόρη της Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν βρίσκεται στο κέντρο περίθαλψης, τονίζοντας ότι «η ζωή της είναι πλέον στα χέρια του Θεού».

Παράλληλα με την μεταφορά της Μπόμπι Κριστίνα σε ειδικό κέντρο, η οικογένεια της (την ίδια μέρα), κατέθεσε μήνυση εναντίον του συντρόφου της, Νικ Γκόρντον, υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του προκάλεσε μεταξύ άλλων σοβαρές σωματικές βλάβες στην 22χρονη.

Στη συνέχεια τον κατηγορούν γράφει το star.gr,  ότι από την ημέρα της νοσηλείας της Μπόμπι Κριστίνα, ο Νικ Γκόρντον είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, κλέβοντας συνολικά 11.000 δολάρια!

spl940500_014.jpg

Τι απάντησε ο ίδιος; Μέσω Twitter απέφυγε να σχολιάσει την μήνυση, και είπε:

«Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε. Όλο αυτό το διάστημα η Μπόμπι Κριστίνα πάλεψε σκληρά. Δεν παύουμε να ελπίζουμε!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top