LIFESTYLE

Δεν κουράζεται να τσακώνεται με όλον τον κόσμο; (VIDEO) Νέα τηλεοπτική κόντρα Λιάγκα με Γρηγόρη…

Δεν κουράζεται να τσακώνεται με όλον τον κόσμο; (VIDEO) Νέα τηλεοπτική κόντρα Λιάγκα με Γρηγόρη…

Η απίστευτη σπόντα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Δημήτρη Σταρόβα κατά τη διάρκεια των Καρντάσιανς -«Γιατί κι εγώ θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή που να κάθομαι, να κοιμάμαι και να πληρώνομαι»- αποτέλεσε χτες ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης της εγχώριας show biz.

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να το σχολιάσουν ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από τον αέρα του Πρωινό τόνισε: «Ήταν αγενές, ήταν πάνω από το όριο. Με τη λογική της πλάκας είπε κάτι που πίστευε, ότι δηλαδή δεν βοηθάει στην εκπομπή».

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής των Καρντάσιανς, γράφει το peoplegreece, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε την δική του απάντηση στον παρουσιαστή. «Χθες παίξαμε ένα παιχνίδι το βράδυ, αυτό με τις κάρτες και έμαθα ότι σήμερα συζητήθηκε αρκετά, είπαμε ότι θα πούμε την αλήθεια. Μου μετέφεραν το πρωί, επειδή δεν είδα τηλεόραση, ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ήταν αγενές αυτό που είπα για τον Δημήτρη, ότι κοιμάται. Θέλω να πω στον Γιώργο Λιάγκα να κοιτάξει λίγο, να προσέξει τι ακριβώς σημαίνει αγένεια και να κοιτάξει τι κάνει στην δική του την εκπομπή. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι με τον Γιώργο, τον εκτιμώ όμως πάρα πολύ επαγγελματικά. Όταν με έναν άνθρωπο τα λες και εκτός, τα λες και εντός, τότε θα πρέπει να έχεις αυτή την άνεση να μιλάς ειλικρινά», τόνισε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είναι από τις λίγες φορές που λέμε τόσο πολύ την αλήθεια όλοι σε αυτή την εκπομπή που χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό που συμβαίνει. Θα ήθελα ο Γιώργος να κοιτάξει τι κάνει με τους συνεργάτες του, όπως γι’ αυτά που έχει πει για τον Θέμη και για άλλους. Να κοιτάξει ακριβώς τι σημαίνει αγένεια και μέχρι που ξεκινάει και που σταματάει. Όταν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ συνεργατών, είναι η ωραιότερη συνεργασία. Και έχω πει πάρα πολλές φορές ότι σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια. Δεν υπήρξε πιο αληθινή φάση από αυτό που ζήσαμε εδώ. Η αγένεια σημαίνει ψέμα. Και ψέμα εδώ μέσα δεν υπήρξε ποτέ».

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top