LIFESTYLE

Τέλος και για την εκπομπή που λατρέψαμε στον ΑΝΤ1 – Θα μας λείψει πολύ η παρουσιάστρια… (VIDEO)

Τέλος και για την εκπομπή που λατρέψαμε στον ΑΝΤ1 – Θα μας λείψει πολύ η παρουσιάστρια… (VIDEO)

Στην αρχή δεν ήταν η εκπομπή που έκανε τρελά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο στη συνέχεια πήρε για τα καλά τα πάνω της, παίρνοντας επιτέλους μια πολύ καλή θέση στη λίστα με τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. Εμείς πάντως τη λατρέψαμε αμέσως, κυρίως λόγω… Μπεκατώρου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο πριν το τέλος θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη του είπε χαρακτηριστικά κοιτώντας την κάμερα: «Ήταν υπέροχο αυτό που έγινε από την μέση και μετά της χρονιάς.

Στην αρχή δεν μας βλέπατε και πάρα πολύ, δεν μας γουστάρατε και πάρα πολύ, δεν τρελαθήκατε, πέρυσι κάνατε ακριβώς το ίδιο αλλά στο τέλος της χρονιάς πήγαμε πολύ καλά, και φέτος κλείνουμε με συγκλονιστικές θεαματικότητες και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα νούμερα που μας δίνετε».

Η Μαρία Μπεκατώρου, με τη σειρά της θέλησε να πει δυο λόγια για την εκπομπή ξεκινώντας από το ότι φέτος πέρασε καλύτερα από πέρυσι. «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα Καρντάσιανς του χρόνου, αν θα είμαστε μαζί ή δεν θα είμαστε, αλλά σίγουρα θα γράφω με χρωματιστά γράμματα στο βιογραφικό μου ότι κάποια στιγμή ήμουν κι εγώ στα Καρντάσιανς», δήλωσε.

Όσο για το μέλλον της εκπομπής δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, σίγουρα στην παρέα τους δεν θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου δεδομένου ότι θα έχει διπλή παρουσία στην τηλεόραση με το Πρωινό Σου Κου και το Your Face Sounds Familiar.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει θετική διάθεση στο να συνεχίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το late night show όσο για τη δομή, τον τίτλο και τους συνεργάτες θα αποφασιστεί τον επόμενο καιρό.

Δείτε πώς έκλεισαν την εκπομπή οι παρουσιαστές στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top