ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Flying Away Art & Music Festival: Επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο - Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή καλλιτεχνών

Flying Away Art & Music Festival: Επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο - Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή καλλιτεχνών

Μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής απουσίας λόγω των συνθηκών, το ετήσιο και, αγαπημένο μετά από τόσα χρόνια παρουσίας και έμπνευσης, Flying Away Art & Music Festival επιστρέφει ανανεωμένο τον Σεπτέμβριο και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που θέλουν να συμμετάσχουν.

Όπως και κάθε χρόνο μετά από το 2009, τρεις ημέρες γεμάτες τέχνη κάθε είδους και άφθονη μουσική θα κάνουν για το κοινό ευχάριστη την επιστροφή από τις διακοπές, και θα δώσουν μια ευκαιρία στους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο που τους υποστηρίζει.

Το Flying Away θα διεξαχθεί στην καθιερωμένη του τοποθεσία, το Στάδιο Ορφέας στη Λευκωσία, στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Η μεγαλύτερη γιορτή τέχνης και μουσικής που λαμβάνει χώρα στο νησί, και το πρώτο φεστιβάλ αυτού του είδους, φέρνει το κοινό κοντά σε κάθε μορφή τέχνης, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας τους ντόπιους καλλιτέχνες και προσφέροντας πολλά στην τοπική κοινότητα, τα τελευταία 10 χρόνια. Μερικές μόνο από τις κατηγορίες στις οποίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι καλλιτέχνες είναι η ζωγραφική, η γραφιστική, η φωτογραφία, η γλυπτική, το animation, το σχέδιο μόδας, ο σχεδιασμός και η κατασκευή κοσμημάτων, η digital και η video art, η μουσική, οι performing arts και πολλές άλλες.

Επιπρόσθετα, η ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ από την πλευρά του staff, αλλά και σε επιχειρηματίες της εστίασης που θέλουν να συμμετέχουν στο κομμάτι του φαγητού και του ποτού. Πιο συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά σε όσους θα ήθελαν να γίνουν μέλη της ομάδας του Flying Away καλύπτοντας τους εξής τομείς: υπηρεσίες bar, PR, διοργάνωση, εθελοντισμός, φωτογραφία, γραφιστικά. Όσον αφορά στους food-vendors, είναι δεκτές όλες οι ιδέες, με έμφαση στις πιο πρωτότυπες. Μερικές μόνο από τις κατηγορίες φαγητού και ποτού που έχουν υπόψη τους οι διοργανωτές είναι οι μεζέδες από την κυπριακή παράδοση, fajitas & tapas, ασιατική κουζίνα, σαλάτες & vegan επιλογές, pulled pork – hot-dogs – burgers, γλυκά & επιδόρπια, κ.ά.

Μετά από μια μικρή, αναγκαστική παύση, το φεστιβάλ επανέρχεται ανανεωμένο, με νέες ιδέες και φρέσκο αέρα. Οι διοργανωτές σχολίασαν σχετικά “ Οι πρωτόγνωρες συνθήκες των τελευταίων ετών έδρασαν καταλυτικά, οδηγώντας μας σε νέα μονοπάτια, καινούργιες ιδέες και την ανάγκη να επενδύσουμε στους ανθρώπους μας ακόμα περισσότερο. Έτσι, ανανεωμένοι, συνεχίζουμε την πολύχρονη πορεία μας· συνεχίζουμε να αγαπάμε την Τέχνη και τη Μουσική, συνεχίζουμε να δημιουργούμε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.”

Για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για το φεστιβάλ και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, η διαδικασία είναι απλή. Μπορούν να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους, τον αριθμό τηλεφώνου τους, ένα δείγμα δουλειάς και μια περιγραφή της, το βιογραφικό τους, τυχόν σελίδες που έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την κατηγορία που τους ενδιαφέρει στη διεύθυνση [email protected], μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top