LIFESTYLE

Σκληρές εικόνες: Παραμόρφωσαν το πρόσωπο διάσημου μοντέλου – Επίθεση με σπασμένα μπουκάλια

Σκληρές εικόνες: Παραμόρφωσαν το πρόσωπο διάσημου μοντέλου – Επίθεση με σπασμένα μπουκάλια

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής, από συμμορία γυναικών, οι οποίες την ξεγύμνωσαν στη μέση του δρόμου και την χτύπησαν με σπασμένα μπουκάλια ακόμα και στο πρόσωπο!

Η μελαχρινή καλλονή νοσηλεύεται, ενώ οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο δικηγόρος της στα social media, σοκάρουν.

Η επίθεση στη Τζόσελιν Σίλβα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, ενώ έβγαινε με τον σύντροφό της από ένα club, μετά τα γενέθλια ενός φίλου τους. Την ώρα που το ζευγάρι περίμενε για ταξί, οι γυναίκες όρμησαν στην καλλονή και, αφού της έβγαλαν τα ρούχα, άρχισαν να την χτυπούν σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο με σπασμένα μπουκάλια!

Ο σύντροφός της, αναφέρει το star.gr,  ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό επειδή τον απειλούσαν με όπλο, υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει την αιματηρή επίθεση, την οποία κατέγραψε με το κινητό του ένας περαστικός.

Δεν θα «παίξουμε» το βίντεο για να μην σας πονέσει το στομάχι σας.

Η Τζόσελιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με περισσότερα από εκατό τραύματα στο πρόσωπο, τους ώμους, το στομάχι και τα πόδια, όπου της έκαναν ράμματα. «Είχε μια πετυχημένη καριέρα ως μοντέλο, ωστόσο, πλέον οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το πρόσωπό της. Να το κάνουν να θυμίζει κάτι τουλάχιστον απ’ αυτήν», δήλωσε η αδελφή της, προσθέτοντας ότι θα χρειαστούν πολλές πλαστικές επεμβάσεις ώστε να επανέλθει το πρόσωπό της!

Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα και η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις. Αν και ο δικηγόρος του μοντέλου ζητά να απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών, ενώ το club «σφραγίστηκε», καθώς, σύμφωνα με τις Αρχές, το προσωπικό του δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει την επίθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top