ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τέταρτη ημέρα συζητήσεων για την Τρόικα – Πολλά τα θέματα ανάμεσα τους και ΑΗΚ

Τέταρτη ημέρα συζητήσεων για την Τρόικα – Πολλά τα θέματα ανάμεσα τους και ΑΗΚ

Στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη σημερινή τέταρτη ημέρα των επαφών στο νησί των τεχνοκρατών της Τρόικας, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων η μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, το Σχέδιο του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης για την προστασία της πρώτης κατοικίας και θέματα ενέργειας, στα πλαίσια της έβδομης αξιολόγησης της εφαρμογής του κυπριακού προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο της Τρόικας θα μεταβεί το πρωί στο Προεδρικό για συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω προέδρω με τον οποίο θα συζητήσει τη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, ενώ στο Υπουργείο Οικονομικών άλλο κλιμάκιο των διεθνών πιστωτών θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ΑΗΚ.

Επίσης, κλιμάκιο της Τρόικας θα συζητήσει με εκπροσώπους του ΚΟΑΓ το σχέδιο του οργανισμού που αφορά ευάλωτες ομάδες πληθυσμού για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Το απόγευμα, στο Υπουργείο Οικονομικών, θα συζητηθούν αρχικά θέματα ενέργειας και στη συνέχεια φορολογικά θέματα.

Στις 15.00 στην Κεντρική Τράπεζα κλιμάκιο της Τρόικας θα έχει κοινή συνάντηση με την Υπηρεσία Αφερεγγυότητας, τον Σύνδεσμο Εμπορικών Τραπεζών και εκπροσώπους του Υπουργείου  Οικονομικών και της Κεντρικής Τράπεζας για τις καταναγκαστικές πωλήσεις και το πλαίσιο αφερεγγυότητας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top