ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγιναν έλεγχοι στα ΚΕΝ για καταλληλότητα πόσιμου νερού – Αποσύρθηκαν έξι

Έγιναν έλεγχοι στα ΚΕΝ για καταλληλότητα πόσιμου νερού – Αποσύρθηκαν έξι

Με προληπτικές ενέργειες πριν την κατάταξη των νεοσυλλέκτων στα ΚΕΝ διασφαλίστηκε η ποιότητα του νερού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας.

Σε σχέση με δημοσίευμα αναφορικά με ακατάλληλους ψύκτες νερού στα ΚΕΝ, το Υπουργείο αναφέρει ότι με οδηγίες του ΓΕΕΦ, οι Υγειονομικές Υπηρεσίες πραγματοποίησαν δειγματοληψίες ύδατος από βρύσες και ψύκτες στα ΚΕΝ, πριν από την κατάταξη, όπου επιβεβαιώθηκε η καταλληλότητα του πόσιμου νερού.

Προστίθεται ότι έξι ψύκτες που κρίθηκαν ακατάλληλοι αποσύρθηκαν αμέσως, ενώ διεξήχθησαν έλεγχοι στις κουζίνες των ΚΕΝ, καθώς και στην τροφοδοσία, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα.

Σε ό,τι αφορά περιπτώσεις τροφίμων που εντοπίζεται ότι είναι εκτός προδιαγραφών, αυτά αποσύρονται αμέσως και επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις στους προμηθευτές.

Τέλος, αναφέρεται ότι για την εξασφάλιση της ορθής λειτουργίας των ΚΕΝ, προ της κατάταξης διενεργήθηκε έλεγχος από ειδικά συγκροτημένη προς τούτο ομάδα επιθεώρησης υπό τον Γενικό Επιθεωρητή της Εθνικής Φρουράς, ενώ πραγματοποιούνται επισκέψεις και έλεγχοι σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top