ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση της αστυνομίας σε όποιον γνωρίζει περισσότερα για τα αίτια του νέου θανατηφόρου – Αυτό είναι το όνομα του οκτάμηνου βρέφους

Έκκληση της αστυνομίας σε όποιον γνωρίζει περισσότερα για τα αίτια του νέου θανατηφόρου – Αυτό είναι το όνομα του οκτάμηνου βρέφους

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή της η Νεφέλη Ντάντοφ, οκτώ μηνών από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.20μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το βρέφος και οδηγούσε η 32χρονη μητέρα της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά σε τοίχο αντιστήριξης, σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, πινακίδα τροχαίας και το διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκε σοβαρά το οκτάμηνο βρέφος. Μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, λόγω αιματώματος στον εγκέφαλο.

Γύρω στις 2.15π.μ. η άτυχη Νεφέλη, υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Μακαρίου Νοσοκομείου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή του δυστυχήματος, φαίνεται ότι η οδηγός του οχήματος ήταν προσδεμένη με ζώνη ασφαλείας, ενώ το βρέφος καθόταν σε ειδικό παιδικό κάθισμα και ήταν προσδεμένο στο σύστημα συγκράτησης.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802083 και 22802023, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top