ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει την ψυχή του στο ToThemaOnline ο στρατιώτης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει «Έσπασα! Γι΄ αυτό…»

Ανοίγει την ψυχή του στο ToThemaOnline ο στρατιώτης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει «Έσπασα! Γι΄ αυτό…»

Το ThemaOnlime βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και συνομίλησε με τον φαντάρο, ο οποίος αποπειράθηκε την περασμένη Τέταρτη (22/7) να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Όπως είχαμε γράψει την περασμένη Τετάρτη είχε καταπιεί πολλά χάπια (remedol) και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του έγινε πλύση στομάχου.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε ο Αντρέας, πίσω από την πράξη του αυτή κρύβονται πολύ σοβαροί λόγοι, ενώ ο ίδιος μας εξιστόρησε το δράμα που βιώνει η οικογένεια του.

Ο ίδιος μας περιγράφει τι έγινε και γιατί έφτασε σε αυτή την κατάσταση:

«Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση, άλλα έφτασα στο αμήν. Οι λόγοι είναι πολλοί. Είχα ζητήσει άδεια από το στρατόπεδο μου για να πάω έστω και μια μέρα στους δικούς μου. Δυστυχώς δεν έγινε δεκτό το αίτημα μου. Έσπασα, δεν άντεξα. Εδώ και περίπου 15 μέρες δεν έχω βγει έστω και μια έξοδο. Έτσι αποφάσισα να θέσω τέρμα στη ζωή μου».

«Έχω έναν πατέρα που είναι ανάπηρος εδώ και λίγα χρόνια, η μητέρα μου είναι αυτή που προσπαθεί να συντηρήσει την οικογένεια μας. Μόνη της. Αυτή φέρνει χρήματα στο σπίτι και αυτή μας συντηρεί και τους τρεις μας, μαζί φυσικά και με την βοήθεια της αδελφής μου».

«Η κατάσταση μας είναι δύσκολη και προσπαθώ και εγώ με ό,τι μπορώ να βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός γιος στην οικογένεια. Καταλαβαίνεις πως είναι πολύ άσχημο να βλέπεις την μάνα και τον πατερά σου να ταλαιπωρούνται».

Ο πατέρας του Αντρέα βρισκόταν συνεχώς το πλευρό του, δίνοντας δύναμη ο ένας στον άλλο, ενώ ο νεαρός μας ανέφερε πως και ο ίδιος έκανε λάθη στο στρατό, τα οποία του στέρησαν την άδεια εξόδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top