ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρατούσαν κοτόπουλο στην κερκίδα στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Καταγγέλλει κακοποίηση το Κόμμα για τα Ζώα -Δείτε φωτογραφία

Κρατούσαν κοτόπουλο στην κερκίδα στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Καταγγέλλει κακοποίηση το Κόμμα για τα Ζώα -Δείτε φωτογραφία

Ένα σοβαρό περιστατικό κακοποίησης κοτόπουλου, καταγγέλλει το Κόμμα για τα Ζώα, γνωστοποιώντας ότι θα ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΠΟΕΛ στο στάδιο ΓΣΠ.

«Περιήλθε στη αντίληψη του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου και για μια ακόμη φορά δημόσια κακοποίηση και ταλαιπωρία αθώα ζώου. Δεν γνωρίζουμε και δεν θέλουμε να γνωρίζουμε ποιες τελικά είναι οι προθέσεις αυτών των πολιτών που αναίτια χρησιμοποιούν τα αθώα τα ζώα στις οποιεσδήποτε εκδηλώσεις που στο τέλος είναι μια πράξη εγκληματική και καταδικαστέα.

Η φωτογραφία που εστάλη στο Κόμμα για τα Ζώα δείχνει ξεκάθαρα ένα κοτόπουλο ντυμένο στα χρώματα κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Διερωτόμαστε πλέον μέχρι που μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο μυαλό χωρίς να σκεφτεί νηφάλια για τις πράξεις του που στο τέλος θυματοποιούν τα αθώα τα ζώα τα οποία σε τίποτα δεν έφταιξαν.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα ενημερώσει άμεσα τις αρμόδιες αρχές και ταυτόχρονα θα ζητήσουμε από τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) αξιότιμο κον Ανδρέα Μιχαηλίδη όπως επίσης και τον Διευθυντή του ΓΣΠ κον Φοίβο Κωνσταντινίδη όπως αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά και δράση για να σταματήσουν τέτοια φαινόμενα και τέτοιες βάρβαρες και εγκληματικές πράξεις ενάντια στα αθώα τα ζώα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα. 

Δείτε τη φωτογραφία από το Κόμμα για τα Ζώα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top