ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεζιλίκια μπροστά στους τουρίστες με ΜΜΑΔιτες να μπουκάρουν σε κλαμπ – Οι θέσεις των δυο πλευρών (pics&vid)

Ρεζιλίκια μπροστά στους τουρίστες με ΜΜΑΔιτες να μπουκάρουν σε κλαμπ – Οι θέσεις των δυο πλευρών (pics&vid)

Καταγγελίες σε βάρος της αστυνομίας για αυθαίρετη είσοδο τους σε καλοκαιρινό μαγαζί στον Πρωταρά.

Συγκεκριμένα, η διεύθυνση του καλοκαιρινού παραλιακού μαγαζιού καταγγέλλει στην ιστοσελίδα TothemaOnline τα όσα πρωτόγνωρα συνέβησαν την Κυριακή (2/8) κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους το προγραμματισμένο event ξεκίνησε στις 16:30 το απόγευμα και θα διαρκούσε 4 ώρες.

Στις 18:30 έξω από το μαγαζί στάθμευσε ένα περιπολικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου. Όπως ήταν φυσικό οι υπεύθυνοι του μαγαζιού κατευθύνθηκαν προς το περιπολικό της αστυνομίας για να μάθουν τη συμβαίνει. Όπως μας ανέφεραν, οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι στο σημείο θα μετέβαιναν συνάδελφοί τους της ΜΜΑΔ, όπου θα προέβαιναν σε κατάσχεση του συστήματος ήχου του μαγαζιού.

Μετά από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 19:15 έφθασαν τα περιπολικά της ΜΜΑΔ, με τους αστυνομικούς να μπουκάρουν στην κυριολεξία στο μαγαζί, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των ιδιοκτητών. Στη συνέχεια, άρχισαν προκλητικά –όπως υποστηρίζουν οι παραπονούμενοι- την κατάσχεση των μεγαφώνων και του συστήματος ήχου.

Μάλιστα, η αστυνομία ζήτησε από τους ιδιοκτήτες να απομακρύνουν τον κόσμο, ενώ όταν τους ζήτησαν λίγα λεπτά μέχρι να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί που εκκρεμούσαν, τα μέλη της Αστυνομίας αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα οι μαγαζάτορες να υποστούν ζημιά αρκετών χιλιάδων ευρώ. Το συγκεκριμένο καλοκαιρινό παραλιακό μαγαζί εξασφάλισε τις άδειες μεγαφώνων στις αρχές Ιουνίου, από τον Έπαρχο, ενώ στις αρχές Ιουλίου ο ίδιος ο Έπαρχος αυθαίρετα προχώρησε στην αναστολή της άδειας.

Οι μαγαζάτορες τότε απέστειλαν με επιδότη, φαξ αλλά και email τα σχετικά έγγραφα που χρειάζονταν για την άδεια. Στην συνέχεια, όπως μας ανέφεραν, ο Έπαρχος προσπαθούσε να τους αποφύγει, ενώ αρκέστηκε να τους δηλώσει μέσω της γραμματέως του ότι δεν είχε λάβει κανένα έγγραφο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι υπεύθυνοι κατέβαλαν αρκετές χιλιάδες ευρώ για τη συγκεκριμένη άδεια, ενώ εντός του μαγαζιού την Κυριακή υπήρχαν πέραν των 2.000 ατόμων. Ενώ στο event ήταν προγραμματισμένη η εμφάνιση γνωστών Dj αλλά και της Αλκμήνης Χατζηγιάννη, η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει στη σκηνή και την ανάγκασαν να κατέβει.

Η θέση της Αστυνομίας

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Υπεύθυνο της Α.Δ.Ε. Αμμοχώστου, Γιώργο Οικονόμου, μας ανέφερε ότι από πλευράς της Αστυνομίας, δόθηκε προειδοποίηση όπως προνοεί η νομοθεσία , ότι εντός 15 λεπτών οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ήταν υποχρεωμένοι να κλείσουν τη μουσική, πράγμα που δεν έγινε.

Έτσι,  μετά την πάροδο του χρονικού περιθώριου που προβλέπει ο νόμος μπήκαν εντός του υποστατικού και κατέσχεσαν τα μεγάφωνα. Σύμφωνα με τον κύριο Οικονόμου, η αστυνομία έλαβε σωρεία παραπόνων από κατοίκους της περιοχής για οχληρία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top