ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και δεύτερο κρούσμα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε 48ωρες – Θύματα 15χρονη και 8χρονος

Και δεύτερο κρούσμα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων σε 48ωρες – Θύματα 15χρονη και 8χρονος

Σοκ προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν περαστικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Η πρώτη περίπτωση αφορά 8χρονο, ο οποίος κακοποιήθηκε από άλλον ανήλικο και συγκεκριμένα από 13χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το Σάββατο (08/08).

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο 8χρονος επισκέφτηκε φιλικό σπίτι, όπου 13χρονος τον κακοποίησε σεξουαλικά. Μάλιστα, επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό διότι και τα δυο παιδιά είναι ανήλικα, η υπόθεση τυγχάνει χειρισμού από το γραφείο ευημερίας και μάλιστα μαζί με παιδοψυχολόγο.

 Η δεύτερη περίπτωση αφορά σεξουαλική παρενόχληση από 25χρονο.

Η καταγγελία έγινε από την 15χρονη την Κυριακή (09/08) στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου. Η καταγγέλλουσα ανέφερε πως ο 25χρονος ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέληση της. Μάλιστα, ο 25χρονος φαίνεται να παραδέχτηκε πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 15χρονη χωρίς όμως την θέλησή της.

 Ο ίδιος οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου το αίτημα της Αστυνομίας έγινε αποδεκτό και προφυλακίστηκε για τέσσερις μέρες ως ύποπτος βιασμού και διαφθοράς ανηλίκου

Λήδα Κουρσουμπά – Το Κράτος πρέπει να παρέμβει

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά, η οποία μας ανάφερε πως πρέπει πρώτα απ’ όλα το Κράτος να παρέμβει και να προστατεύσει με κάθε δυνατό τρόπο τα παιδιά αυτά. Όσον αφορά την υπόθεση των δυο ανήλικων αγοριών, τόνισε πως πρέπει να προστατευτεί η ανωνυμία των παιδιών, αλλά και να δοθεί η απαραίτητη προστασία από το Κράτος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top