ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Μαχαιρώματα χθες βράδυ σε πολυκατοικία – 42χρονη Κινέζα έκοψε τον αντίχειρα 24χρονου γιατί έκανε φασαρία!

Λάρνακα: Μαχαιρώματα χθες βράδυ σε πολυκατοικία – 42χρονη Κινέζα έκοψε τον αντίχειρα 24χρονου γιατί έκανε φασαρία!

Υποθέσεις τραυματισμού, διενέργεια πράξεων που οδηγούν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορία και επίθεση διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα εναντίον 42χρονης Κινέζας.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, διερευνά υπόθεση τραυματισμού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας, παράνομης εισόδου και κοινής επίθεσης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις μια τα ξημερώματα, ενώ 27χρονη και 24χρονος, βρίσκονταν μαζί με φίλους τους και διασκέδαζαν, κτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους.

Ο 24χρονος άνοιξε την πόρτα και διαπίστωσε, ότι στην είσοδο ήταν 42χρονη, η οποία διαμένει στο διαμέρισμα ακριβώς κάτω από το δικό του.

Η 42χρονη ζήτησε εξηγήσεις για τον θόρυβο που έκαναν και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση μεταξύ τους. Ο 24χρονος μαζί με φιλικό του πρόσωπο κάλεσαν την 42χρονη να αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

Σε κάποια στιγμή η 42χρονη ανέσυρε δύο κουζινομάχαιρα και επιτέθηκε ταυτόχρονα τόσο στον 24χρονο, όσο και στον φίλο του, επίσης ηλικίας 24 ετών.

Ο δεύτερος 24χρονος αντιλήφθηκε την πρόθεση της 42χρονης και απέφυγε τον τραυματισμό (Σκίσιμο φανέλας από τη λεπίδα του μαχαιριού), ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στον δεξί δείκτη, ρήξη τένοντα και μικρό θλαστικό τραύμα του δεξιού δακτύλου, καθώς επίσης και εκδορά στην περιοχή του δεξιού αντιβραχίονα.

Η 42χρονη μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου παραπονέθηκε για πόνο στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στη συνέχεια απολύθηκε.

Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

                 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top