ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακάμπτει ο όμιλος LEPTOS; Όφειλε μισό δις στην Τρ. Κύπρου το 2013, όμως ετοιμάζεται για το Del Mar! (pics&vid)

Ανακάμπτει ο όμιλος LEPTOS; Όφειλε μισό δις στην Τρ. Κύπρου το 2013, όμως ετοιμάζεται για το Del Mar! (pics&vid)

Ο όμιλος Leptos σύμφωνα με αποκαλυπτικά δημοσιεύματα περί τα τέλη του 2013, όφειλε στην Τράπεζα Κύπρου μέχρι το καλοκαίρι του έτους, το αστρονομικό ποσό των 510 εκατομμυρίων ευρώ!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησε το Lemesos-blog .com ο όμιλος ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό εγχείρημα. Ο λόγος για το Del Mar τα σχέδια του οποίου έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες πολεοδομικές άδειες.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Το Del Mar, που θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία των Ομίλων εταιρειών Leptos και Zavos (Group), θα  ανεγερθεί στην τουριστική περιοχή, δίπλα από τα McDonalds, επί του παραλιακού δρόμου, σε μια έκταση 28470 τ.μ. με τη συνολική πρόσοψη του έργου να φτάνει σε μήκος τα 170 μέτρα, με απόσταση μόλις 25 μέτρων από την θάλασσα.

Θα διαθέτει πολυτελή διαμερίσματα, χώρους αναψυχής, καταστήματα, εσωτερικό και εξωτερικό spa, πισίνες και το πιο σημαντικό, πανοραμική θέα προς τη θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς από τους 15 ορόφους που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός για το έργο, φαίνεται πώς τελικά θα ανέβει στους 28 ορόφους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top