ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Άγρια» καταδίωξη 30χρονου στη Λεμεσό – Έριξαν με το όπλο οι Αστυνομικοί για να τον σταματήσουν!

«Άγρια» καταδίωξη 30χρονου στη Λεμεσό – Έριξαν με το όπλο οι Αστυνομικοί για να τον σταματήσουν!

Σκηνές Φαρ Ουέστ έζησαν τα ξημερώματα της Τέταρτης (26/08), αστυνομικοί της Λεμεσού για να ακινητοποιήσουν το όχημα του 30χρονου, ο όποιος βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Συμφωνά με τις πληροφορείς που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, φαίνεται πως ο 30χρονος Βουλγάρος, που βρίσκονταν στα φώτα του Σιμιλλίδη, στις 5 το πρωί αρνήθηκε να σταματήσει όταν αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο ταχύτητας, του έκαναν σήμα για να σταματήσει.

Αντί, όμως, να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αρχίσουν να τον καταδιώκουν. Μάλιστα, από την ταχύτητα που έτρεχε αλλά και από την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν, προκάλεσε και αρκετές ζημιές σε σταθμεύοντα οχήματα, αλλά και σε οχήματα που βρίσκονταν σε κίνηση. 

Λόγω του ότι ο Βούλγαρος δεν ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα της αστυνομίας να σταματήσει, οι αστυνομικοί έβγαλα πιστόλι και αφού αρχικά πυροβόλησαν στον αέρα, μετά σημάδεψαν και πυροβόλησαν τα ελαστικά του οχήματος του, καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσουν.

Φαίνεται πως ο 30χρονος Βούλγαρος ήταν τύφλα στο μεθύσι. Η Αστυνομία Λεμεσού διερευνά το περιστατικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top