ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξυλοφάγου: «Xάκερ» στέλνει αισχρά μηνύματα σε κοπέλες μέσω FB 21χρονου – Πήγαν να τον δείρουν

Ξυλοφάγου: «Xάκερ» στέλνει αισχρά μηνύματα σε κοπέλες μέσω FB 21χρονου – Πήγαν να τον δείρουν

Μια απίστευτη ιστορία βιώνει 21χρονος από την Ξυλοφάγου από τις 15 του τρέχοντος μήνα, με θύμα τον ίδιο και χωρίς να φέρει καμία ευθύνη…

Άγνωστο πρόσωπο απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό του στο facebook και από τότε στέλνει άσεμνα και σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα σε γνωστές του κοπέλες.

Πώς το έμαθε; Το αντιλήφθηκε όταν επισκέφτηκε το χώρο εργασίας του… αγριεμένος άνδρας που σχετιζόταν με μια από τις κοπέλες, στις οποίες στέλνονταν μηνύματα. Ήθελε ασφαλώς να ζητήσει τον λόγο.

Ο 21χρονος όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έκανε κοινοποίηση στον τοίχο του λογαριασμού του που πλέον δεν ελέγχει, εξηγώντας ότι τα αισχρά μηνύματα δεν είναι δικά του, ενώ προχώρησε σε σχετική καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό της Ξυλοφάγου.

Σημείωσε συγκεκριμένα: «Παιδκιά sorry για μηνύματα ή post από το facebook μου, αλλά δεν έχω καθόλου έλεγχο του λογαριασμού μου. Ο ‘χάκερ’ είναι εκείνος που ελέγχει τον λογαριασμό μου».

Μέχρι σήμερα ωστόσο το πρόβλημά του δεν έχει επιλυθεί. Μέρα παρά μέρα φίλοι και γνωστοί ή… αγριεμένοι άνθρωποι του ζητούν τον λόγο για τα προσβλητικά μηνύματα που τους στέλνει ο «χάκερ» από τον λογαριασμό του παθόντα.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (19/09) ο 21χρονος συμπολίτης μας κατήγγειλε το περιστατικό στον αστυνομικό σταθμό Ξυλοφάγου. Από εκεί το παράπονο διαβιβάστηκε στο γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο με μήνυμά του παρέπεμψε τον παθόντα στο Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (CyberEthics). Ο νεαρός επικοινώνησε τηλεφωνικώς άμεσα, όμως, ακόμη το πρόβλημα υφίσταται…

Φάνης Μακρίδης

  • Πιο κάτω, φωτογραφία από το λογαριασμό του παθόντα στο facebook. Μέσω λογαριασμού άλλου προσώπου, ενημερώνει τους φίλους του ότι δεν ευθύνεται για τα αισχρά μηνύματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top