ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει ο καιρός– Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει ο καιρός– Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αρχίζουν σιγά σιγά να αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες. Έτσι και εμείς θα πρέπει να ξεκινήσουμε να βγάζουμε από τα ερμάρια μας τα χειμωνιάτικα μας ρούχα .Απόψε θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και στους 13 βαθμούς και αναμένονται και βροχές κύριος τις πρωινές ώρες.Για τις επόμενες μέρες μάλιστα, το δελτίο καιρού, προβλέπει βροχές και καταιγίδες που θα αρχίσουν από αύριο

Απόψε διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά και βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το πρωί θα παρατηρούνται στις περισσότερες περιοχές ψηλές νεφώσεις. Στα δυτικά και βόρεια παράλια ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται, νωρίς το πρωί, να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα βόρεια παράλια. Αργότερα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που γενικά θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα νοτιοανατολικά παράλια ή και σε κάποιες περιοχές ανατολικά του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια και το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια παράλια, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα, το μεσημέρι και το απόγευμα, σε ορισμένες περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά παράλια.

Την Πέμπτη και ενδεχομένως και την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, το απόγευμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top