LIFESTYLE

Έγινε μυώδης και άλλαξε πρόσωπο! Σοκάρει η μεταμόρφωση από τις πλαστικές πασίγνωστου παίκτη ελληνικού ριάλιτι! (ΦΩΤΟ)

Έγινε μυώδης και άλλαξε πρόσωπο! Σοκάρει η μεταμόρφωση από τις πλαστικές πασίγνωστου παίκτη ελληνικού ριάλιτι! (ΦΩΤΟ)

Τον Σαράντη Κρεμιζάκη τον γνωρίσαμε από την εμφάνιση του στο «So you think you can dance», όπου ξεχώρισε με την χορογραφία της Έλενας Παπαρίζου "Μy nymber one ".Με τον τρόπο του απασχόλησε ξανά τα media μέσα από τις δηλώσεις του που ακολούθησαν στον απόηχο του show.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν οκτώ χρόνια και ο Σαράντης Κρεμιζάκης είναι σήμερα ένας άλλος άνθρωπος. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και στη Δήμητρα Δάρδα αποκάλυψε όλες τις επεμβάσεις που έχει κάνει για να αποκτήσει αυτή την εμφάνιση...

Υπέβαλε τον εαυτό του σε αλλεπάλληλες επίπονες επεμβάσεις, έκανε ενέσεις, έλαβε ακόμη και αφρικανικές ορμόνες για να γίνει κάποιος άλλος! H ολική μεταμόρφωση του τραγουδιστή Σαράντη Κρεμιζάκη είναι σοκαριστική, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον το ντροπαλό μελαχρινό αγόρι που πρωτοεμφανίστηκε στο talent show χορού του Mega.





Με τη βοήθεια της επιστήμης (τις υπηρεσίες της οποίας φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό) κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να «εξαφανίσει» κάθε στοιχείο του προηγούμενου εαυτού του προχωρώντας σε επεμβάσεις αφόρητου πόνου στα δόντια και τα ούλα, στη μύτη, στα χείλη, στη μετεμφύτευση φρυδιών και στο φούσκωμα των «μήλων» στα μάγουλα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνεχίζει την υπερπροσπάθεια από λευκός να γίνει μελαψός, κάνοντας παράλληλα σκληρή γυμναστική για να φτιάξει γραμμωμένο σώμα καταναλώνοντας αφρικανικές ορμόνες. Κι όλα αυτά για να μοιάζει με latino boy. «Εγώ δολοφόνησα τον Σαράντη» αποκαλύπτει σε καθημερινή εφημερίδα προβληματίζοντας και εξηγεί τους λόγους που έπαθε εξάρτηση από τις επεμβάσεις, θυμίζοντας σε πολλά την τακτική που ακολούθησε ο πρόωρα χαμένος σούπερ σταρ Μάικλ Τζάκσον.



Ο γιος του πρώτου ντράμερ των θρυλικών Οlympians (προτού ακόμα το γκρουπ γίνει γνωστό) Μάνου Κρεμίζάκη έχει μπει σε κάθε πιθανή διαδικασία μεταμόρφωσης από το 2011 έως σήμερα. «Τα τελευταία έξι χρόνια υποβάλλομαι σε πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις και συνεχίζω ακάθεκτος, θέλησα να αλλάξω τελείως τον εαυτό μου για να μη μου θυμίζει σε τίποτα εκείνο το αθώο παιδάκι που έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Γι' αυτό με... δολοφόνησα!» λέει περήφανα. Ο ποπ τραγουδιστής, που έχει ως καλλιτεχνικό πρότυπο τον Τζάστιν Μπίμπερ, έχει ξοδέψει, όπως ισχυρίζεται, πάνω από 10.000 ευρώ για να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνιση του, με έναν και μόνο τελικό σκοπό: «θέλω από λευκός να γίνω μελαψός».



Η μεταμόρφωση...

Οι διαδικασίες για το total make over του Σαράντη Κρεμιζάκη, εκτός από επίπονες είναι και συνεχείς. «Ξεκίνησα φτιάχνοντας πρώτα τα δόντια μου που ήταν στραβά σε γιατρό στο Κολωνάκι που έχει εργαστεί στην Αμερική και γνωρίζει πολλά για τους διάσημους του Χόλιγουντ. Μου έκανε ουλοπλαστική και κατόπιν μου έφτιαξε την οδοντοστοιχία ντύνοντας τη με πορσελάνη. Άλλαξα τα χείλη μου με ενέσιμη θεραπεία που επαναλαμβάνω κάθε έξι μήνες για να γίνουν πιο σαρκώδη και κατόπιν φούσκωσα ελαφρώς τα ζυγωματικά μου με ενέσεις κολλαγόνου σε δερματολόγο, πληρώνοντας συνολικά για τις πρώτες αυτές επεμβάσεις σχεδόν 5000 ευρώ» λέει ο τραγουδιστής. «Στη συνέχεια έκανα μετεμφύτευση φρυδιών! Η γιατρός πήρε ένα κομμάτι από την πίσω πλευρά του κεφαλιού για να τα κάνουμε πιο πυκνά. Μετά έκανα πλαστική επέμβαση στη μύτη μου που είχε μια καμπύλη στη μέση και τέλος άλλαξα κούρεμα. Φυσικά και ήταν επίπονες οι επεμβάσεις, αλλά είχα τόσο τρέλα και ανυπομονησία να αλλάξω που δεν με ένοιαζε τίποτα» εξομολογείται.



Παράλληλα με τις αλλαγές στο πρόσωπο είχε σκληρή γυμναστική. «τρεις ώρες κάθε μέρα βρισκόμουν στο γυμναστήριο και επειδή βιαζόμουν να αποκτήσω ωραίο σώμα, γραμμώσεις και κοιλιακούς, έπαιρνα συμπληρώματα διατροφής, αφρικανικές ορμόνες, βιταμίνες και χάπια κρεατίνης. Γνωρίζω ότι έχω ταλαιπωρήσει τον οργανισμό μου, όμως έπρεπε να αλλάξω. Να μεταμορφωθώ, να μοιάζω με Ισπανό» λέει ο Σαράντης.



Το μεγάλο του στοίχημα είναι να αποκτήσει πιο μεσογειακό χρώμα. «Κάνω σολάριουμ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά χωρίς υπερβολές, γιατί γνωρίζω τις αρνητικές επιδράσεις και τα προβλήματα υγείας που προκαλούν όταν το παρακάνεις».

Όσο για τα χρήματα που δαπάνησε, δηλώνει πως αν δεν ήταν η κρίση, θα είχε πληρώσει τα διπλάσια, αλλά ευτυχώς για εκείνον οι τιμές έχουν πέσει. Έτσι ήταν ευκαιρία, όπως λέει, να ξεκινήσει τα τατουάζ! «Ήδη έχω καλύψει το μισό μου σώμα με χαβανέζικα και πολυνησιακά σχέδια» επισημαίνει. Οικονομικά λέει πως είναι ανεξάρτητος. «Έχω κάνει επενδύσεις που μου αποφέρουν κάποια χρήματα, από χορηγούς, από τις εμφανίσεις μου αλλά και από το εστιατόριο του μπαμπά που είχε ανοίξει στη Βολιβία, γιατί εκεί έμενε μέχρι το 2007, όταν πέθανε, κι έχω κάποια κέρδη. Ο πατέρας μου με βοήθηκε να αγαπήσω τη μουσική και το τραγούδι.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top